Dolandırıcılık

Hocam benzer bir olay tanıdığın başına geldi yanlışlıkla gelen SMS'e evet yazdı. Telefon faturasına 400 TL geldi. Kendi rızasıyla evet yazdığı için parasını geri alamadı. Operatörü aradık kendisi evet yazdığı için yapacak bir şey olmadığını söyledi. Böyle bir şey yaptıysa parasını geri alamaz. Alması zor.

Aynısı babama oldu. Sanırım bu arkadaşda öyle olmuş.

-PUBG Mobile için uc hilesi var yapmak ister misin?
+Evet
-Telefon numaranı ver hesabına yatırcam.
(Verir ve sonuç.)
Olay bu sanırım.

Sonra bu olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi arkadaşlar instadan biri arkadaşıma yazıyor yani normalde arkadaşı ama hesap çalınmış buna diyor ki şurda şurda indirim var evet yaz onaylıcaz falan arkadaşımda inanıp yazıyor ardından ilk mesaja evet diyor ikinci mesajada evet diyor sonrasında kız yani o sandığımız kişi hem instasını hem de böyle para olayıyla dolandırıyor ardından Vodafone müşteri hizmetleri hiçbir şey yapamayız demiş bende düşündüm belki Google Play ğzerinden alınmıştır Google destek dedi bizimle alakalı değil başka bir site üzerinden harcama yapılmış.
-PUBG Mobile için uc hilesi var yapmak ister misin?
+Evet
-Telefon numaranı ver hesabına yatırcam.
(Verir ve sonuç.)
Olay bu sanırım.

Olay bu değil yazdım.

Şimdi arkadaşlar instadan biri arkadaşıma yazıyor yani normalde arkadaşı ama hesap çalınmış buna diyor ki şurda şurda indirim var evet yaz onaylıcaz falan arkadaşımda inanıp yazıyor ardından ilk mesaja evet diyor ikinci mesajada evet diyor sonrasında kız yani o sandığımız kişi hem instasını hem de böyle para olayıyla dolandırıyor ardından Vodafone müşteri hizmetleri hiçbir şey yapamayız demiş bende düşündüm belki Google Play ğzerinden alınmıştır Google destek dedi bizimle alakalı değil başka bir site üzerinden harcama yapılmış.

Olay bu değil yazdım.
Hocam ha benim yazdığım ha bu.

Burada dolandırıcı bir mesaj göremedim PUBG Mobile için 2 defa 120 TL satın alma işlemi yapmışsınız.

İşte sıkıntıda bu arkadaşına inanıp bu işlemleri yapıyor yani şu an olduğum ilçede 7 8 kişiye aynı işlemi yapmış çoğu kişiyi aynı 120 240 lira kadar çoğalmış.
Yani olay böyle gelişiyor.
İşte sıkıntıda bu arkadaşına inanıp bu işlemleri yapıyor yani şu an olduğum ilçede 7 8 kişiye aynı işlemi yapmış çoğu kişiyi aynı 120 240 lira kadar çoğalmış.

Başka şehire gittiydim o gün beni arıyor art arda iki defa ağlayarak bende bir şey oldu sandım kanka insta hesabım çalındı ha diyebilirsiniz bu salakmı şu an bende öyle düşünüyorum.
Ama genede yardımcı olmak istiyorum.
Benzer bir olay başıma gelmişti Vodafone tarafından. İsterseniz deneyimlerimi aktarırım.

Aktarırsan çok iyi olur.

Dosya Ekleri

• 93AE92EB-9857-4FFF-995C-A42089D6FD7F.png
    93AE92EB-9857-4FFF-995C-A42089D6FD7F.png
    302,9 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:

Başka şehire gittiydim o gün beni arıyor art arda iki defa ağlayarak bende bir şey oldu sandım kanka insta hesabım çalındı ha diyebilirsiniz bu salakmı şu an bende öyle düşünüyorum.
Ama genede yardımcı olmak istiyorum.

Aktarırsan çok iyi olur.
Tamamen aptallık ya 2000 ztn Vodafone'a ait kendi eliyle yapmış yani kimse kurtarmaz ödeyecek mecburen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı