Dolandırıldım mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Birinden Yurtiçi Kargo aracılığıyla motor sipariş ettim. Gönderi kodunu girince böyle bir gönderi yok diyor. Attıkları linkten takip ettiğimde diğer şeylere bastığımda 404 hata veriyor. Kargo parasını kişisel IBAN'a yolladım. Sizce dolandırıldım mı? Aciil.

Öncelikle kargoya yeni verildiyse bazen sisteme düşmesi zaman alıyor.
Siz nereden ve hangi satıcıdan sipariş ettiniz?

Birinden Yurtiçi Kargo aracılığıyla motor sipariş ettim. Gönderi kodunu girince böyle bir gönderi yok diyor. Attıkları linkten takip ettiğimde diğer şeylere bastığımda 404 hata veriyor. Kargo parasını kişisel IBAN'a yolladım. Sizce dolandırıldım mı? Aciil.
Parayı aldıktan sonra gönderiyi kargodan geri almışlar galiba.

Öncelikle sakin olun. Elinizde makbuza ait fotoğraflar varsa kaybetmeyin. Konuşmaların ekran görüntüsünü alıp kaydedin. Biraz bekleyin. Kargoya yeni verildiyse sisteme düşmemiş olabilir.

Maalesef dolandırılmışsınız gibi gözüküyor, inşallah öyle değildir. Aldığın kişiye ulaşmaya çalış çok üzüldüm şu an.

Nereden aldın ki motoru?

Gönderi kodu oluşturulduysa kargoya verilmiş demektir. Kişiye ulaşmayı deneyin. Gün içinde yanıt vermezse büyük ihtimalle dolandırıcıdır.

Motor ilanı neredeydi? İlan aktifse link paylaşabilir misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı