Dolandırıldım ne yapmalıyım?

Polisi arayıp durumu anlatın numarayı onlar ile paylaşın size en yakın karakola gidin.

Numara 5434 buna benzer bir şey o numarayı geri arayınca böyle bir numara yok dedi telefon.
O 600 TL gitti devamını çekemezler inşallah bir de çekince mesaj gelir değil mi? Alttan yürütebilirler mi?

Anlamadım yani haberim olmadan çekebilir mi yoksa 600 ile bitermi.

6 defa yazmışsın 600 TL gitmiş, hala yazmayı planlıyorsan daha çok gider senin elinde olan bir şey. Kendi rızanızla onay vermişsiniz bu ödemelere polise gitseniz de uzun vadede bir şey çıkmayacak, giden gitti artık. Ders olmuştur, bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

6 Defa yazmışsın 600 TL gitmiş, hala yazmayı planlıyorsan daha çok gider senin elinde olan bir şey. Kendi rızanızla onay vermişsiniz bu ödemelere polise gitseniz de uzun vadede bir şey çıkmayacak, giden gitti artık. Ders olmuştur, bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

Kadın yaz dedi 6 defa yazdım kadın kapattı sonra 13 mesaj geldi 6'sı hesabınızdan 100 TL çekilmiştir 6'sı 100 TL'yi onaylıyor musunuz? (Hani 6 defa evet dedim ya onların şeyi yani önce 100 TL'yi onaylıyor musunuz gelmesi lazımdı önce evet dedirdi sonra 100 TL için evet yazınız mesajı geldi ) son mesajda 24 saat içinde Paycell hesabınızdan 600 TL çekilmiştir... Diye geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı