Hocam imzada yanlışınız var. Güzele bakmak değil güzel bakmak sevaptır olacak.
Şaka amaçlı olduğunun farkındayım düzeltmek istedim herkes bunu yanlış anlayıp neler yapanı gördümBu ikinci tepki oldu. İmzamdaki cümle şaka amaçlıdır. Kız olduğumu düşünenler için yazdım. Ayrıca güzele bakmak derken ben yüzüne bakmayı kast ettim. Sizin aklınıza ne geldi bilmiyorum. Şaka amaçlıdır yani. Uygun bir dille söylediğiniz için teşekkürler. İyi günler dilerim.
Yazdım nelere dikkat etmeniz gerektiğini. Konuya daha iyi bakın yazmadan önce.Ee nasıl dolandırıldın? Her şeyi internete yazmayı adet edinmiş birisi daha!
Kullandığın muğlak ifadelerden bir şey anlaşıldığını mı düşünüyorsun?Yazdım nelere dikkat etmeniz gerektiğini. Konuya daha iyi bakın yazmadan önce.
Kullandığın muğlak ifadelerden bir şey anlaşıldığını mı düşünüyorsun?
Herkes nasıl dolandırıldığımı sormuş. Buradan dolandırılmadım. Discord üzerinden dolandırıldım. Hesap ismi versemde bir önemi olmaz yan hesaplardır büyük ihtimale. 3 yan hesap kullanıyordu. Konuşma paternlerine dikkat edin ve her gelen mesaja şüpheyle bakın. Sorgulayıcı bir ton kullanın kolay av olmadığınızı anladığında gidicektir zaten. Sizi bir başka insana yönlendiriyorsa, o adamın bilemeyeceği şeyler sorun cevap verirse engelleyin geçin.
Ben burada muğlak bir ifade kullandığımı düşünmüyorum.
Geçmiş olsun, tecrübe oldu diye düşünün.olay nasıl gerçekleşti?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.