Dolar 11TL, Euro 12TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dolar yükselse bile bana kâr. Çekmecem de 5 dolar var. Dolar yükseldikçe değeri artıyor şu an 55 TL ama 2 aya 100 TL olur o.
 
Dostum ne demek istediğimi yorumu analiz ederken okursan ne dediğimi anlarsın. Hırsıza niye çaldın denilmez çünkü hırsız hırsızdır. Ama polise niye yakalamadın diyebilirsin çünkü sorumludur. Eğer kendini tek parti görüp gücü kendinde toplarsan ya o kitleyi adamakıllı yöneteceksin ya da koltuğunu bırakıp gideksin. CHP sorumludur dediğimde ki kasıt hala kılıçdaroğlu gibi bir beceriksiz parti başkanını hala başlarında tutmalarıdır. Mesajımda demek istediğim buydu.

Evet evet anladım şimdi. Değiştireyim mesajı.
 
Allah bereket versin her 2 saatte bir maaşıma zam geliyor.

Hocam nerede çalışıyorsunuz bizim maaşlarda düşüş var da :D
Dolar yükselse bile bana kâr. Çekmeceğim de 5 dolar var. Dolar yükseldikçe değeri artıyor şu an 55 TL ama 2 aya 100 TL olur o.

Hocam dolar 10'a düşerse direk alın bir 5 dolar daha her türlü kardasınız.
yatırım tavsiyesi değildir.
bu arada neden yatırım tavsiyesi değildir demeden bir tavsiye vermek yasak?
 
Arkadaşlar alıcağınız yiyecek vs. dışında bir şey varsa gidin hemen alın kur farkını geçtim asıl zamlar Ocak'ta gelecek bunlar hiçbir şey değil.
 
E seçim olduğunda her şey düzelecek mi? Tamam kesinlikle haklısınız dolar euro pahalı bende mağdurum ama seçim her şeyi düzeltecek mi merak ediyorum?
Benim ilk ekran kartım GT730du 100TL'ye almıştım sonra işlemcimi unuttum ama 100TL'ye almıştım
Sonra çalıştım ve RX570'i 650 TL'ye aldım G29 direksiyonu 2bin TL'ye aldım şu an RX570 piyasada yok olanlarda 6bin-7bin TL arasında direksiyonlar uçmuş durumda ama seçim her şeyi düzeltmez 2016'da ekonomi çok güzeldi o yıllara dönmeyi çok istiyorum.
Hemen her şey düzelmesini beklemek çok saçma. Ortada başkanlık sistemi var. İlk başta bunu kaldırmak için uğraşıcaklar. Sonra güçlendirilmiş parlamenter sistem ve çeşitli ekonomik, politaka adımlarıyla sorunlar yavaş yavaş çözülecektir. Tahmini bunların düzelmesi 1.5-2 seneye kadar düzelir diye düşünüyorum. Çünkü çok fazla yanlış adımlar atıldı. Hatta bazı şeyler düzelmeyecektir. Düzeltilmek istenilsede. Euro ve Doların yeni hükümette çok düşürülebileceğini de zannetmiyorum erkenden. Uzun vadede düşebilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı