Daha fazla
Yey! Başardık.Sanırım tekrar 18'leri göreceğiz![]()
Yey! Başardık.Sanırım tekrar 18'leri göreceğiz![]()
Bulsun ne olacak? Kimse yıkamaz bizi.15, 19 olmuş bismillah, daha iki dakika geçmedi
Bugün bulur 16'yi sanırım.
Benim şahsen elimde birikmiş dolarım var ve 20 TL'yi gördüğü gibi satmayı düşünüyorum. Doları seçime kadar etraftan para toplayıp, dolar satıp, doları baskılayabilirler.
Eğer ki seçimi CHP kazanırsa, dolar çok büyük düşüşe geçecektir ve piyasaya güven gelecektir. O yüzden seçime kadar 20 TL'ye yaklaşırsa veya görürse, ben satacağım.
AKP gittiği an dolar dibe vuracak zaten, piyasalara kendi kendine güven gelecek. Eğer CHP ve kadrosu bu güveni elinde tutmayı sürdürebilirse, daha da düşüşler devam eder.Yalnız CHP' bin piyasalara güven vermesi lazım. Eğer bu konudaki tavrı Akp'ye benzerse ancak geçici bir düşüş olabilir.
AKP gittiği an dolar dibe vuracak zaten, piyasalara kendi kendine güven gelecek. Eğer CHP ve kadrosu bu güveni elinde tutmayı sürdürebilirse, daha da düşüşler devam eder.
Profesyonel ve özgür bir kadro olduğu sürece, güvenin gideceğini sanmıyorum.
Gelecek kişi önemli değil. AKP iktidardan gittiği an bir anlığına her şey düzelecek ve çok iyi olacak. Önemli olan bunu elde tutabilmek ve elden kaçırmamak.KK gelirse çok fazla bir düşüş olacağını sanmıyorum ama Mansur Yavaş iktidar olursa, baya bir düşüş olur.
Çarşamba gününden itibaren yakıt fiyatlarına 1 TL üstü zam geliyor yine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.