Dolar 14,98 oldu

15, 19 olmuş bismillah, daha iki dakika geçmedi 😂😂
Bugün bulur 16'yi sanırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-05-10-09-43-41-37.jpg
    Screenshot_2022-05-10-09-43-41-37.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Benim şahsen elimde birikmiş dolarım var ve 20 TL'yi gördüğü gibi satmayı düşünüyorum. Doları seçime kadar etraftan para toplayıp, dolar satıp, doları baskılayabilirler.

Eğer ki seçimi CHP kazanırsa, dolar çok büyük düşüşe geçecektir ve piyasaya güven gelecektir. O yüzden seçime kadar 20 TL'ye yaklaşırsa veya görürse, ben satacağım.

Yalnız CHP' bin piyasalara güven vermesi lazım. Eğer bu konudaki tavrı Akp'ye benzerse ancak geçici bir düşüş olabilir.

Yalnız CHP' bin piyasalara güven vermesi lazım. Eğer bu konudaki tavrı Akp'ye benzerse ancak geçici bir düşüş olabilir.
AKP gittiği an dolar dibe vuracak zaten, piyasalara kendi kendine güven gelecek. Eğer CHP ve kadrosu bu güveni elinde tutmayı sürdürebilirse, daha da düşüşler devam eder.

Profesyonel ve özgür bir kadro olduğu sürece, güvenin gideceğini sanmıyorum.

AKP gittiği an dolar dibe vuracak zaten, piyasalara kendi kendine güven gelecek. Eğer CHP ve kadrosu bu güveni elinde tutmayı sürdürebilirse, daha da düşüşler devam eder.

Profesyonel ve özgür bir kadro olduğu sürece, güvenin gideceğini sanmıyorum.

KK gelirse çok fazla bir düşüş olacağını sanmam ama Mansur Yavaş iktidar olursa, dolar'da baya bir düşüş olur.

KK gelirse çok fazla bir düşüş olacağını sanmıyorum ama Mansur Yavaş iktidar olursa, baya bir düşüş olur.
Gelecek kişi önemli değil. AKP iktidardan gittiği an bir anlığına her şey düzelecek ve çok iyi olacak. Önemli olan bunu elde tutabilmek ve elden kaçırmamak.

KK eğer Almanya'da olduğu gibi Sosyal Demokrat yönelimini yapabilirse, Avrupa ile ilişkilerimiz çok iyi olur. Özellikle Almanya ile çok iyi geçinebiliriz, belki vizeler bile açılır.

Çarşamba gününden itibaren yakıt fiyatlarına 1 TL üstü zam geliyor yine.

Seçimlere kadar, elinden geldiği kadar, halkı burnundan fitir fitir getirecek. Malum şahıs seçimi kaybedeceğini bildiği için, böyle yapıyor. Seçimlere kadar katlanmaktan başka yapabileceğimiz pek bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı