Dolar 14,98 oldu

Seçimlere kadar, elinden geldiği kadar, halkı burnundan fitir fitir getirecek. Malum şahıs seçimi kaybedeceğini bildiği için, böyle yapıyor. Seçimlere kadar katlanmaktan başka yapabileceğimiz pek bir şey yok.
Ben oy vermiyorsam, siz oy vermiyorsanız, bu AKP'ye oy veren 35.000.000 kişi kim ?

Bu adamların artık kazanamaması lazım, nasıl hala %40 oy alabiliyorlar anlamıyorum.

Ben oy vermiyorsam, siz oy vermiyorsanız, bu AKP'ye oy veren 35.000.000 kişi kim ?

Bu adamların artık kazanamaması lazım, nasıl hala %40 oy alabiliyorlar anlamıyorum.

Yaşlı kesim yüzünden hocam. Ben buna oy verirsem, şöyle olayım, böyle olayım, diyorlar. Maaşlarına zam + ikramiye aldıklarında da, malum şahısı Allah gibi görüp, oy vermeye devam ediyorlar.

Ama ne o yaşlı kesim, ne de oy için kullandığı sığınmacılar, onu seçim de kurtaramayacak. Türk gençliğinin sandıkta çok büyük bir etkisi olacak. :)

😇sağlık olsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-05-10-13-06-14-27.jpg
    Screenshot_2022-05-10-13-06-14-27.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 22
Ciksin ciksin, erken secim olmamasinin en guzel tarafi bu.
Soyle secim gunune kadar milletin pacalarindan aksin ki anlasinlar 20 senedir kime oy verdiklerini.
Bizim comarlar baska turlu anlamaz.
Devamında anlarlar mı sence? Sevilmeyi seven bir millete sahibiz. Bunlarım hepsini seçime kadar unuturlar. Zaten tek yapabildikleri şey unutmaktır. Halkımız unutmayı iyi başarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı