Dolar 14,98 oldu

TL şuan çok riskli, hükumet darbe vurmak için oynatıyor olabilir. Aynı 18 lirada olduğu gibi herkesi batırabilir çok tehlikeli bir görüş.
Hocam cümleyi tam anlayamadınız sanırım, şu anlık alınabilir. Lakin dolar 20 TL'ye çıkarsa ve herkes alırsa, evet sizin dediğiniz gibi bir durum olabilir. Şu anlık alım fırsatı.

Eğer dolar alacak olan varsa, şu an için alım fırsatı, almak isteyen herkes alsın.

Ama uyarıyorum!

Dolar 20 TL'ye çıkarsa, sakın o fiyattan satın almayın. 20 TL'den 18 TL'ye düşebilir belki. Bir önce ki gibi. Dolar 12 TL iken 18 TL'ye yükselmişti. Sonra'dan tekrar 12 TL'ye düşmüştü. Kesinlikle 20 TL'ye çıkarsa sakın satın almayın. Alacak olan varsa şu an son alım fırsatı.

Kesinlike yatırım tavsiyesi vermiyorum, herkesin kendi kararı. Lakin köşede harcamadığınız para varsa, ve değerlenmesini istiyorsanız, alabilirsiniz.

1652194615114.png

Hayırlı olsun alırız chat.
Eğer dolar alacak olan varsa, şu an için alım fırsatı, almak isteyen herkes alsın.

Ama uyarıyorum!

Dolar 20 TL'ye çıkarsa, sakın o fiyattan satın almayın. 20 TL'den 18 TL'ye düşebilir belki. Bir önce ki gibi. Dolar 12 TL iken 18 TL'ye yükselmişti. Sonra'dan tekrar 12 TL'ye düşmüştü. Kesinlikle 20 TL'ye çıkarsa sakın satın almayın. Alacak olan varsa şu an son alım fırsatı.

Kesinlike yatırım tavsiyesi vermiyorum, herkesin kendi kararı. Lakin köşede harcamadığınız para varsa, ve değerlenmesini istiyorsanız, alabilirsiniz.

Hocam TL mevduat daha mantıklı değil mi sizce?

Hocam TL mevduat ekonomiyi çökerten bir sistemdir. Dolar her yükseldikçe mevduat hesabı olan kişilere para basıyorlar. Bu da çok büyük enflasyona neden olur.
Dikkat ederseniz bu yükselme sadece birilerinin 3 aylık vadesi dolunca olmaya başlıyor... çok büyük ahlaksız soygun senaryoları dönüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı