Dolar 17,15 TL ve Euro 19,39 TL Oldu

• Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 235
  • Görüntüleme 16.962
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yiğit Bulut, gözlemleyebileceği bir dolu hakareti hiçe sayarak uzun bir aradan sonra "ekonomik çıkarım" yapmaya karar vermiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PC hayal oldu millet için. İyi ki geçen sene almışım. Yeni RTX 3000 serisini bekleseydim, sap gibi kalacaktım ortada. Buna da şükür. Allah herkesin yardımcısı olsun.
PC ve teknolojik aletler bir yana, insanlar artık günlük ihtiyaçlarını gideremez oldu. Daha bugün markete gittim alışveriş yapmak için, kendimi sanat müzesinde gibi hissettim. Herkes sessizce, ürünlerin fiyatlarını inceliyor acaba cebimdeki para yetecek mi korkusuyla.

PC ve teknolojik aletler bir yana, insanlar artık günlük ihtiyaçlarını gideremez oldu. Daha bugün markete gittim alışveriş yapmak için, kendimi sanat müzesinde gibi hissettim. Herkes sessizce, ürünlerin fiyatlarını inceliyor acaba cebimdeki para yetecek mi korkusuyla.
Benim de pazarda 5 liraya sattığım muşmulaya pahalı diyorlar. Bu millete hak bazı şeyler. Biz azdık. " Kul azmayınca ( şımarmayınca ) hak bela yazmazmış ". Herşey bol diye zamanında çok şımardık, ıphone'ları falan masanın üstüne koyduk kafelerde, hiç çalınır mı, kırılır mı diye korkmadık. Allah da dedi ki madem elindekinin kıymetini bilmiyorsun, onu da elinden alırım dedi. Cezalandırdı. Bence hakettik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı