Sonunda bu değerleri de gördük. Ocak'ta i5 4460+GTX 970 diye planladığım sistemin aynı fiyatında i3 4160+GTX 960'lı sistem alırım artık.
Bak bu kesin doğruArkadaşlar ülkemiz 15 Temmuz Darbe girişimi ile yıkılmadığını gösterdiği için dış güçler ekonomi ile bizi yıpratmaya çalışıyor.
Dalga geçmeyin arkadaşlar(!) Yazık...AH BENİM CAHİL KARDEŞİM AHHH... Oku bilgilen 1 X paraya 2 Y parası alsan dahi bu X'in daha değerli olduğunu ''her zaman'' göstermez. Benim iktisat bilmeyen cahil kardeşlerim.
(NOT: Kesinlikle hükümetin veya başkasının ekonomik veya herhangibi birşeyini övmüyorum ve yermiyorum tek derdim iktisat ekonomi bilmeyen bu tip kişilerle...)
YIL / ASGARİ ÜCRET (TL) / DOLAR KURU (TL) / ASGARİ ÜCRET (DOLAR – $)
2000 / 86.922.900 / 621.018 / 139,96
.
.
22.05.2018 / 1.603,12 / 4,6355 / 345,84
Umarım okuduğunu anlarsın!
Dolar 3 iken dolarları bozdurun düşer o diyordu. Hani mükemmel taktiklerine ne oldu?Sadece 3 yıl içerisinde doların nasıl arttığına bakınız. Dolar neredeyse 5 olacak. Şimdiyse dolar düşecek diyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan zaten cumhurbaşkanı idi. Bu seçimden sonra cumhurbaşkanı olmadı. Cumhurbaşkanlığı boyunca yol yaptı. Ve lanet olsun AKP'nin yolları yağ gibi akıyor. CHP'nin yolları bok gibi. Tek derdimiz bu zaten. İnsanlar zengin. Var mı aramızda fakir olan? Bence yok. Daha yeni tecavüz edilip öldürülerek ölü bulunan 5 yaşındaki Eylül'ün de parası vardı. Ölmesi önemli değil değil mi? Parası var ailesi mutlu mesut yaşıyorlar o zaman ülke iyi durumda. Bu nasıl bir zihniyettir!? Ama artık çok geç. Olan oldu. Şimdi hadi doların düşmesini bekleyin. Düşer birazdan.
IQ'su eksilerde olan arkadaş yurt dışında adamlar bir şey alırken kendi dolarlarına göre alıyorlar maaşları değişmiyor giderleri değişmiyor. Bizim maaşımız değişmiyor gider fiyatları dolar arttıkça artıyor. O cahil kafanla ve 3 kuruşluk ekonomi bilginle hava yapman çok komik.AH BENİM CAHİL KARDEŞİM AHHH... Oku bilgilen 1 X paraya 2 Y parası alsan dahi bu X'in daha değerli olduğunu ''her zaman'' göstermez. Benim iktisat bilmeyen cahil kardeşlerim.
(NOT: Kesinlikle hükümetin veya başkasının ekonomik veya herhangibi birşeyini övmüyorum ve yermiyorum tek derdim iktisat ekonomi bilmeyen bu tip kişilerle...)
YIL / ASGARİ ÜCRET (TL) / DOLAR KURU (TL) / ASGARİ ÜCRET (DOLAR – $)
2000 / 86.922.900 / 621.018 / 139,96
.
.
22.05.2018 / 1.603,12 / 4,6355 / 345,84
Umarım okuduğunu anlarsın!
IQ'su eksilerde olan arkadaş yurt dışında adamlar bir şey alırken kendi dolarlarına göre alıyorlar maaşları değişmiyor giderleri değişmiyor. Bizim maaşımız değişmiyor gider fiyatları dolar arttıkça artıyor. O cahil kafanla ve 3 kuruşluk ekonomi bilginle hava yapman çok komik.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.