Dolar 40 TL oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi ki Ali expresten işlemci siparişi vermisim:D

Hocam umarım almanya'ya nasyonal bir rejim gelmez aşırı sağcılık arttı avrupa'da.
Sorun yok, vasıfısz kişiler ve mülteciler için arttı. Sağcılık bizi vurmuyor. Oradaki akrabalarımın bir sürü iş yerleri, evleri ve vasıfları var. Benim de vasfım var ve aile, ekonomik durumum iyi. Benim için sorun olmaz, Allah bu ülkedekilerin yardımcısı olsun.

Sorun yok, vasıfısz kişiler ve mülteciler için arttı. Sağcılık bizi vurmuyor. Oradaki akrabalarımın bir sürü iş yerleri, evleri ve vasıfları var. Benim de vasfım var ve aile, ekonomik durumum iyi. Benim için sorun olmaz, Allah bu ülkedekilerin yardımcısı olsun.
Hocam zaman'nında 90'larda akrabam vurulmuştu orada o yüzden dedim ama yine dikkatli olmakta gerek var.

Sen "Bu halka az bile" dediğinde kendin içinde bulunduğun halktan üstün görüyorsun.
Kendisini üstün görmüyor, yurt dışında yaşadığı için "bu halktan" sayılmıyor. Burada kur ₺100000 TL de olsa tatile gelmedikçe etkilenmeyecek. Onu bağlayan bir durum değil.

En son papaz olayında böyle bir kur artışı olmuştu, rezilliklere devam ediyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı