Dolar 7,55 sınırını aşarak bir rekor daha kırdı

Yedikleri yemeklerden şikayetçi olup "önceden 90'larda daha güzeldi balıklar" diyen ailem hala bana "dolar borcumuz mu var?"diyor. Enflasyon %40 civarı. Geçen sene aldığım 35 kuruşluk kek bu sene 60 kuruş. Ama yok anlatamıyorsun dolar borcumuz yokmuş ya. Bu gençlerin hakkını ödeyemeyecekler. İlk fırsatta Slovakya falan gitmeyi istiyorum babam tır şoförü o taraflara gidiyor uzun yola.
Keki dolarla mı alıyorsun?

images (7).jpeg

Bence sen dolarla maaş alıyorsun.
Hayır. Ama daha da dibi görmek istiyorum. Daha doğrusu ülkenin bir kesminin artık toz pembe gösteren gözlüklerini atıp gerçekleri görmesini istiyorum.
Ekonomik zorluklara karşı ben dişimi sıkarım. Ama asgari ücretle geçinip 18 yıldır aynı iktidara oy verenlerin, bir de üstüne fiyatlardan şikayet edenlerin beterin beterini görmesini istiyorum.

Hayır. Ama daha da dibi görmek istiyorum. Daha doğrusu ülkenin bir kesminin artık toz pembe gösteren gözlüklerini atıp gerçekleri görmesini istiyorum.
Ekonomik zorluklara karşı ben dişimi sıkarım. Ama asgari ücretle geçinip 18 yıldır aynı iktidara oy verenlerin, bir de üstüne fiyatlardan şikayet edenlerin beterin beterini görmesini istiyorum.

Aslında haklısın millet sürünüyor ama hala inkar ediyor korona falan diye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı