İmkan olursa arkadaşları falan kaçak hepten.Beni de alsanıza geçerken passport falan tam.
İmkan olursa arkadaşları falan kaçak hepten.Beni de alsanıza geçerken passport falan tam.
Keki dolarla mı alıyorsun?Yedikleri yemeklerden şikayetçi olup "önceden 90'larda daha güzeldi balıklar" diyen ailem hala bana "dolar borcumuz mu var?"diyor. Enflasyon %40 civarı. Geçen sene aldığım 35 kuruşluk kek bu sene 60 kuruş. Ama yok anlatamıyorsun dolar borcumuz yokmuş ya. Bu gençlerin hakkını ödeyemeyecekler. İlk fırsatta Slovakya falan gitmeyi istiyorum babam tır şoförü o taraflara gidiyor uzun yola.
TL ile alsam daha kötü, neredeyse 2 katına çıktı fiyatı.Keki dolarla mı alıyorsun?
Hayır. Ama daha da dibi görmek istiyorum. Daha doğrusu ülkenin bir kesminin artık toz pembe gösteren gözlüklerini atıp gerçekleri görmesini istiyorum.Bence sen dolarla maaş alıyorsun.
Silivri olmasın diye profil resmi Türk bayrağı.
Keki dolarla mı alıyorsun?
Hayır. Ama daha da dibi görmek istiyorum. Daha doğrusu ülkenin bir kesminin artık toz pembe gösteren gözlüklerini atıp gerçekleri görmesini istiyorum.
Ekonomik zorluklara karşı ben dişimi sıkarım. Ama asgari ücretle geçinip 18 yıldır aynı iktidara oy verenlerin, bir de üstüne fiyatlardan şikayet edenlerin beterin beterini görmesini istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.