Dolar 7,55 sınırını aşarak bir rekor daha kırdı

Çayı dolarla mı alıyorsunuz kardeşim? Bedava dağıtıyoruz işte.

Erdoğan vatandaşa çay “fırlattı” sosyal mesafe hiçe sayıldı | Odak Dergisi

Çayı dolarla mı alıyorsunuz kardeşim? Bedava dağıtıyoruz işte.

Erdoğan vatandaşa çay “fırlattı” sosyal mesafe hiçe sayıldı | Odak Dergisi
Bu çayı içen melekleri ve Hz. Muhammed(s.a.v.)'ı görebiliyor(muş). Bu çayı evinde kaynatanın evine ve kesesine bereket gelir. Belalar o evden uzak olur.

Mizah amaçlı değil. Gerçek! Bilgisayarı erken aldım diye şükür ediyorum. Arabalar her gün zamlanıyor. Bunun mizahından bıktım artık. Halk ile dalga geçiyorlar ve halk buna sesini bile çıkaramıyor. Yazacak çok şey var da sonra A Haber'e vatan haini diye çıkarırlar.

Mizah amaçlı değil. Gerçek! Bilgisayarı erken aldım diye şükür ediyorum. Arabalar her gün zamlanıyor. Bunun mizahından bıktım artık. Halk ile dalga geçiyorlar ve halk buna sesini bile çıkaramıyor. Yazacak çok şey var da sonra A Haber'e vatan haini diye çıkarırlar.
Biliyorum da riske girmeye gerek yok diye öyle yazdım.

Mizah amaçlı değil. Gerçek! Bilgisayarı erken aldım diye şükür ediyorum. Arabalar her gün zamlanıyor. Bunun mizahından bıktım artık. Halk ile dalga geçiyorlar ve halk buna sesini bile çıkaramıyor. Yazacak çok şey var da sonra a Haber'e Vatan haini diye çıkarırlar.

Nankörsünüz olum siz! 2002 yılı öncesi mağaramda yaşıyordum dinozor avlıyordum. Sağ olsun malum kişi geldi artık evde buzdolabı bile var.

Dosya Ekleri

• indir.jpg
    indir.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 50
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı