Çayı dolarla mı alıyorsunuz kardeşim? Bedava dağıtıyoruz işte.
Bu çayı içen melekleri ve Hz. Muhammed(s.a.v.)'ı görebiliyor(muş). Bu çayı evinde kaynatanın evine ve kesesine bereket gelir. Belalar o evden uzak olur.Çayı dolarla mı alıyorsunuz kardeşim? Bedava dağıtıyoruz işte.
![]()
![]()
![]()
Niye kızdınız hocam?
Mizah amaçlı değil. Gerçek! Bilgisayarı erken aldım diye şükür ediyorum. Arabalar her gün zamlanıyor. Bunun mizahından bıktım artık. Halk ile dalga geçiyorlar ve halk buna sesini bile çıkaramıyor. Yazacak çok şey var da sonra A Haber'e vatan haini diye çıkarırlar.
Biliyorum da riske girmeye gerek yok diye öyle yazdım.Mizah amaçlı değil. Gerçek! Bilgisayarı erken aldım diye şükür ediyorum. Arabalar her gün zamlanıyor. Bunun mizahından bıktım artık. Halk ile dalga geçiyorlar ve halk buna sesini bile çıkaramıyor. Yazacak çok şey var da sonra A Haber'e vatan haini diye çıkarırlar.
Mizah amaçlı değil. Gerçek! Bilgisayarı erken aldım diye şükür ediyorum. Arabalar her gün zamlanıyor. Bunun mizahından bıktım artık. Halk ile dalga geçiyorlar ve halk buna sesini bile çıkaramıyor. Yazacak çok şey var da sonra a Haber'e Vatan haini diye çıkarırlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.