Dolar 8.20 Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 Euro = 9.98 TL ( Kaynak, Investing Asia )

İş Bankası'nda 8, 21TL ama o değerler şu anda bizdeki piyasa açılmadığından dolayı direkt almasınlar diye. Umarım bu fiyatlardan açılış yapmayız. :)

Avrupa piyasaları açılsın, yüksekten açılacak belli oldu. Göreceğiz trendinin ne olacağını.

Hocam bence geç olmadan bu görüşten vazgeçin. Gerek yok bunlar gerçekten. Hayatınızdan zaman gider boşuna. Elinize de hiçbir şey geçmez. Bu hızla ekonomi giderse 2 aya Venezuela gibi oluruz demedi demeyin.
Farkında değil miyim sizce?

Rusya'da dolar Türkiye'nin 2 3 katı kadar fakat adamlar etkilenmiyor, iç üretim diye bir şey var çünkü heriflerde. Neyse Xiaomi fabrika açtı 4K'ya telefon buluruz artık 2023'te o da zorla.

Farkında değil miyim sizce?
Farkındasınız da. Hala şu dönemde Türklüğün iyi olduğunu savunuyorsunuz. Bu dönemde Türk olmak katiyen istemezdim. Eskiden o güçlü kültürlü eğitimli dönem olsaydı belki isterdim. Bana her şeyi ters geliyor Türklüğün. Sizi bilemem.

Kime dediğimi bile bilmiyorsun cevap yazmışsın adam niye Türk olarak doğdum ki diyor sen insanlar ironi yapıyor diyorsun.
"İnsanlar" demişim, lar kelimesini çoğul olarak kullandım yani tek bir kişi'nin yorumunu baz almadım. Şimdi anlamışsındır umarım. "Niye Türk olarak doğdum" derken o kişi "Türkleri sevmediğini veyatta "Ülke'yi sevmediğini" baz almış olabilir ve sevip - sevmemesi sizi ilgilendirmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı