Türkiye'de nasıl milyoner oldum.Neyse ki maaşı Euro ile almıyoruz. (!)
Türkiye'de nasıl milyoner oldum.Neyse ki maaşı Euro ile almıyoruz. (!)
İstisna görmedim.Twitter o kadar troll dolu ki adam dolar Euro kolay halledilir diyor bir de vallahi insanları artık dış görünüşüne göre değil ppsine göre yargılayacak hale geldim. Reis, tuğra, abdülhamit resmi olanların hepsi mi aynı kafada olur.
Dayanırsa Süper güç...Bu ülke 2023'e kadar dayanmaz arkadaşlar.
Haklısınız, ben de o zamanlardan geçtim. Ayrıca bugün içinde bulunduğumuz şartlar benim anımsadığım dönem içerisinde en kötüsü, elimizdekinin değerini bilme dönemindeyiz; donanımlarımıza iyi bakalımHocam bunu gelip aile ahâlisine anlatmak imkansız, keşke. Alacaksak da alamayız.
Her şey 2023 de. Uzaya 5 milyon TL ile çıkacağız. Ama bunu çoğu kişi takmıyor.Bu ülke 2023'e kadar dayanmaz arkadaşlar.
Araya Vatan'ı sıkıştırma, vatanının için naptın? Hiçbir şey, anca salla...
Yahu, şu konuya Vatan'ı araya sıkıştırmayın...
Pardon ülkede gündem çok hızlı değişiyor ben hala Naci Ağbal'ı Merkez Bankası'nın başında sanıyordum. Onun politikası mantıklıydı almışlar hemen görevden.Hayır, bugünkü hareket sadece bizim ekonomimizle alakalı. Hatta sadece bir kişinin keyfi hareketi yüzünden.
Yapı kredi bankasında 8.47 TL'den işlem görüyor dolar.
Turkey in 2023: Ultra Süper Hiper Destansı İnanılmaz Güç (!)Dayanırsa Süper güç...
Hocam bence geç olmadan bu görüşten vazgeçin. Gerek yok bunlar gerçekten. Hayatınızdan zaman gider boşuna. Elinize de hiçbir şey geçmez. Bu hızla ekonomi giderse 2 aya Venezuela gibi oluruz demedi demeyin.Vatan'ım için hiçbir şey yapmadığımı nereden biliyorsun? Hem ben daha lise öğrencisiyim ne yapabilirim aptal aptal as bayrakları yazan tiplerle beni karıştırıyorsunuz ya gerçekten hepinizin salak olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.