Dolar 8.20 Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Twitter o kadar troll dolu ki adam dolar Euro kolay halledilir diyor bir de vallahi insanları artık dış görünüşüne göre değil ppsine göre yargılayacak hale geldim. Reis, tuğra, abdülhamit resmi olanların hepsi mi aynı kafada olur.
İstisna görmedim.

Hocam bunu gelip aile ahâlisine anlatmak imkansız, keşke. Alacaksak da alamayız.
Haklısınız, ben de o zamanlardan geçtim. Ayrıca bugün içinde bulunduğumuz şartlar benim anımsadığım dönem içerisinde en kötüsü, elimizdekinin değerini bilme dönemindeyiz; donanımlarımıza iyi bakalım :)

Araya Vatan'ı sıkıştırma, vatanının için naptın? Hiçbir şey, anca salla...

Yahu, şu konuya Vatan'ı araya sıkıştırmayın...

Vatanım için hiçbir şey yapmadığımı nereden biliyorsun? Hem ben daha lise öğrencisiyim ne yapabilirim? Aptal aptal as bayrakları yazan tiplerle beni karıştırıyorsunuz ya gerçekten hepinizin salak olduğunu düşünüyorum. Ekonominin berbat türkiyenin çok kötü durumda olduğunu biliyorum ama burda keşke Türk olmasaydım Türk olduğum için ne kadar şansızım demiyorum hiçbir şeyi değiştirmeyecek çünkü.

Vatan'ım için hiçbir şey yapmadığımı nereden biliyorsun? Hem ben daha lise öğrencisiyim ne yapabilirim aptal aptal as bayrakları yazan tiplerle beni karıştırıyorsunuz ya gerçekten hepinizin salak olduğunu düşünüyorum.
Hocam bence geç olmadan bu görüşten vazgeçin. Gerek yok bunlar gerçekten. Hayatınızdan zaman gider boşuna. Elinize de hiçbir şey geçmez. Bu hızla ekonomi giderse 2 aya Venezuela gibi oluruz demedi demeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı