Dolar 8 TL'yi aştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir şey demiyorum sabah 7.82 olan dolar 2 saat sonra 7.92 ve 24 saat sonra 8.05 buna ne denilenebilir ki? Şaşırmadık sıradan bir ekonomi artık.
 
Ya açıkçası benim çok bir şey bildiğim yok bu olaylardan çok anlamam ama kendi yorumum şu trump baştayken dolar çıkmaya devam ediyor tamam ama seçim sonucunda biden seçilirse hükümeti düşürmek için elinden geleni yapar bu da doların 2X daha hızlı yükselmesine tekbul eder yanlışım varsa afola.
Adam tam bir Türk düşmanı hocam daha seçilmedi ama Türkiye'ye müdahale edeceğini söyledi.
 
Çok yaşasın gurbetçi kardeşlerimiz. Ülkeyi onlar için cennet haline çeviriyoruz daha ne isterler ki. 😂
 
Biden seçilirse önümüzde çok sıkıntılı dönemler olacak diye düşünüyorum. Papazda bile kurun bu denli yükselişini biliyoruz birde S-400'ün ve uluslararası ilişkilerimizin ortak sonuçlarını düşünün bakalım. Aynı zamanda ise halkbank gibi durumların yeniden gündeme gelmesi de söz konusu olur.
Bence de sancılı dönemler gelecek. Ama Erdoğan seçimlerde kaybettiğinde Türkiye'yi rahat bırakabilir. Adam Erdoğan'ı çok gömüyor.
 
Dolar joe biden yüzünden çıkmıyor. Bunu biliyoruz değil mi?

Evet, biliyoruz Recep bey. Ama demokratların azılı bir Türkiye düşmanı olduğunu da gayet iyi biliyoruz. Bugün es keza ABD’nin başında Hillary Clinton olsaydı, dolar 12-13 lira seviyesinde olurdu. Zira CAATSA yaptırımları en ağır şekilde ülkemize uygulanacaktı.
 
Evet, oturdum ekonomi profesörlerinin yorumlarına bakıyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı