Dolar aldı başını gidiyor!

Arkadaşlar olaya sadece bilgisayar, ışıklı mışıklı sistem, kulaklık, klavye, telefon yönüyle bakmayın. Dolar arttıkça yaşam da pahalılaşıyor, her şeye zam geliyor; faturalara, yiyecek/içeceklere, kıyafetlere, benzine vs. vs. vs. sadece elektronik eşyalara değil.

Yaşı küçük arkadaşlar dolar artınca üzüldükleri tek şey bilgisayar ama anne-babalarının ne sıkıntılar çektiğini veya çekeceğini hiç hatırlamıyor.
Haklısın abi. Hiç bir zaman aileme "Bana bilgisayar alacaksın!" gibi saçma sapan bir davranışta bulunmadım bulunmam da. Şuanki hayatımdan memnunum. Elimdekilerin değerini biliyorum. Ama kim istemez hayat şartları iyi olsun.
Arkadaşlar olaya sadece bilgisayar, ışıklı mışıklı sistem, kulaklık, klavye, telefon yönüyle bakmayın. Dolar arttıkça yaşam da pahalılaşıyor, her şeye zam geliyor; faturalara, yiyecek/içeceklere, kıyafetlere, benzine vs. vs. vs. sadece elektronik eşyalara değil.

Yaşı küçük arkadaşlar dolar artınca üzüldükleri tek şey bilgisayar ama anne-babalarının ne sıkıntılar çektiğini veya çekeceğini hiç hatırlamıyor.

Para biriktiriyorum sistem toplamak için ama dolar arttıkça biriktirmem gereken para miktarı da artıyor. Sadece üzüldüğüm durum bu. Napalım büyüyüp iş sahibi olunca artık. :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı