Dolar dengesizliği

Bu açıklamadan sonra 17,1 oldu. Ama ayıp gerçekten ya bu nedir kardeşim. Ekonomistler de şu saatte yapılan açıklamalara isyan etmiş. Dahası gelir mi bilmiyorum.
17.20 oldu. Cidden gereksiz bir açıklama. Onun yerine şaklaban Nebati'yi ve kukla Kavcıoğlu'nu görevden alsalar. Sabah kalktığımızda dolar 12 olurdu. Döviz satmadan.

Artmadan önce de azaldığından dolayı stop-limitteki param Türk Lirası olmuş. Şimdi yüksekten tekrar girmek zorunda kaldım. Kafayı yemelik ülke ya... Ya hayır limiti de biraz düşük olsun diye 16.40'a koymuştum. Bir para birimi nasıl anlık olarak tekrar 17'lere çıkmadan önce 16'ya düşebilir?

Artmadan önce de azaldığından dolayı stop-limitteki param Türk lirası olmuş. Şimdi yüksekten tekrar girmek zorunda kaldım. Kafayı yemelik ülke ya... Ya hayır limiti de biraz düşük olsun diye 16.40'a koymuştum. Bir para birimi nasıl anlık olarak tekrar 17'lere çıkmadan önce 16'ya düşebilir?
Bu ülkede yatırım yapmak bile risklia artık. Bir gün başka diğer gün başka bir şey söylüyorlar.

Bu ülkede yatırım yapmak bile risklia artık. Bir gün başka diğer gün başka bir şey söylüyorlar.
Yok abi, insanları beklentiye sokup yaptıkları açıklamaya falan bakın. Sosyal'de olmasaydık öyle şeyler yazardım ki... Tedbirleri sayesinde 40 dakikalığına doları düşürdüler. AHAHAHAHA Sadece komedi :D.

Artık baskı da dayanmıyor. Maksimum 1 saate tekrar eski haline geliyor. :D Bu nerede duracak Allah aşkına ya, nereye kadar? Daha dibe gidemez diyorsun ama gidiyor. Üst üste kaç kere hata yapılabilir? Ben ekonomimizin ne kadar güçlü olduğuna ikna oldum. Şu işler başka ülkede yapılsa yok olmuş olurdu herhalde :D.

Yok abi, insanları beklentiye sokup yaptıkları açıklamaya falan bakın. Sosyal'de olmasaydık öyle şeyler yazardım ki... Tedbirleri sayesinde 40 dakikalığına doları düşürdüler. Ahahahaha sadece komedi :D.
Yunan vatandaşlığı alıp gideceğim İspanya'ya veya İtalya'ya yerleşcem. Daha yaşamam bu ülkede.

RTE ne zaman konuşacak olsa baskılayıp düşürüyorlar. Hafyaya daha da beter seviyelere çıkabilir mi? Ytd.
Hocam ne olcağı hiç belli değil. Adamakıllı açıklama yapılmıyor üstüne saçma sapan kararlar verıyorlar. Şu an 10 liraya düşse yazdan sonra tekrar artışa geçer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı