Aman diyim Recep bey, yapmayın yanarız. Zaten geçenki kur'an tekmeleyen çocuklar hakkındaki tweetiniz de Reddit'de popüler olmuş geziyor.RTE ne zaman konuşacak olsa baskılayıp düşürüyorlar. Hafyaya daha da beter seviyelere çıkabilir mi? YTD.
Aman diyim Recep bey, yapmayın yanarız. Zaten geçenki kur'an tekmeleyen çocuklar hakkındaki tweetiniz de Reddit'de popüler olmuş geziyor.RTE ne zaman konuşacak olsa baskılayıp düşürüyorlar. Hafyaya daha da beter seviyelere çıkabilir mi? YTD.
Çok şükür cidden ailem yarı Yunanistan kökenli. Vatandaşlık almam zor olmayacak yüksek ihtimalle. Anne ve babamda selanikli olduğu için başvuracağım. Yeter ki gideyim şu saçma sapan haberleri duymak filan istemiyorum. Ne güzel sevindim düşcek diye yine yükseldi.Ben de Almanya'ya giden doktor kafilesine katılacağım büyük ihtimalle.
Kurtarın kendinizi ya. Artık meselem para, parti falan değil. Şu zihniyetlerden kurtulmak için gideceğim.Çok şükür cidden ailem yarı Yunanistan kökenli. Vatandaşlık almam zor olmayacak yüksek ihtimalle. Anne ve babamda selanikli olduğu için başvuracağım. Yeter ki gideyim şu saçma sapan haberleri duymak filan istemiyorum. Ne güzel sevindim düşcek diye yine yükseldi.
1-2 saat oturup şunu düşündüğümü hatırlıyorum. Ya biz niye Türkiye'de doğduk suçumuzu ne diye. Açık açık düşündüm bir sebebi olması lazım bu ülkede doğduysak. Bir sebepte kalmadı artık. Artık Türk olduğumu hiç düşünmemeye başladım.Kurtarın kendinizi ya. Artık meselem para, parti falan değil. Şu zihniyetlerden kurtulmak için gideceğim.
Bir para biriminde böyle bir oynaklık olması olağandışı. Kripto paralardan daha absürt hareket ediyor. 20 Aralık gibi benzer bir gün. 18,40 tan bozulan dolarlar 11 12 seviyesinden toplandı aradaki %50 lik farkta vatandaşa bindi. Şaşırtmıyorlar artık. O kadar yedikleri yetmediği gibi helal yollu borsadan da para kazanıyorlar. Diyecek bir şey yok.Artık baskı da dayanmıyor. Maksimum 1 saate tekrar eski haline geliyor.Bu nerede duracak Allah aşkına ya, nereye kadar? Daha dibe gidemez diyorsun ama gidiyor. Üst üste kaç kere hata yapılabilir? Ben ekonomimizin ne kadar güçlü olduğuna ikna oldum. Şu işler başka ülkede yapılsa yok olmuş olurdu herhalde
.
Zaten gerçek değeri şu an 20-21 arası gibi bir şey sanırım. Yıl sonuna en iyimser 25 olur. Seçime kadar da komik olsun diye 1 dolar= 31 lira yaparlar. Son şakalarıyla da uğurlarız.Dolar geri eski yerine yükseldi. İstedikleri kadar satsınlar arkadaşlar, olacak senaryo budur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.