Hocam %52 zaten seçiyor kimin başa geleceğini. Biz burada yazsak ne olur.Kim gelirse başa bu ülke düzelir?
Hocam %52 zaten seçiyor kimin başa geleceğini. Biz burada yazsak ne olur.Kim gelirse başa bu ülke düzelir?
Öyle biri gelmeli ki, eğitim sistemini kafasından oluşturamayacak ve uzun bir çalışma süreci sonucu müthiş verimli bir program oluşturabilecek kadar anlık tepkimesi yavaş fakat stratejik yeteneği yüksek olmalı. Mühendislik ve ticaret desteği sağlamalı.Ben orada mantıklı bir şey sordum ülkemiz için neler yapabiliriz? Neler yapılırsa ülkemiz için daha iyi olur? Kim gelirse başa bu ülke düzelir? Nasıl bir sistem uygulanmalı? ve bunlar gibi bir çok soru üzerinde tartışalım. Ülkenin olumsuz yönlerini söyledin eline ne geçti? Ben yapıcı olmaya çalışıyorum yıkıcı değil.
Sen seçimini yap de ki şu şu özelliğinden dolayı, şurada şunu yaptı, burada böyle yaptı gibi şeyler söyleyin belki o yazılanları görüp fikir değiştiren olur. Seçim şimdilik yok ama ilerideki seçimler için fikir sahibi olur insan, veya ülkede şöyle olursa daha iyi olur diyebileceğiniz şeyler muhakkak vardır fikir alışverişi olur en azından.Hocam %52 zaten seçiyor kimin başa geleceğini. Biz burada yazsak ne olur.
Hah işte böyle şeyler söyleyin fikirler atılsın oraya, düşüncesini paylaşmalı herkes.Öyle biri gelmeli ki, eğitim sistemini kafasından oluşturamayacak ve uzun bir çalışma süreci sonucu müthiş verimli bir program oluşturabilecek kadar anlık tepkimesi yavaş fakat stratejik yeteneği yüksek olmalı. Mühendislik ve ticaret desteği sağlamalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.