Dolar Hızla Düşüyor

"Yorum yapmıcam diye kendimi çok tuttum ama yazmak istiyorum. Burası açık bir arena. Burası TV değil, yayınladığın videolar kayıtta bekliyor isteyen hemen oracıkta açıp izleyebilir. Yükselirken başka yorum yapmadın. G20 dedin Hem Putin'le hem Trump'la görüşecek dedin, bu işin içinden çıkması çok zor dedin, kuru tutamazlar dedin tutmadı. Onun öncesinde yok kuru baskılıyorlar yok kamu bankaları zararına satış yapıyor dedin seçim bitsin kuru tutamayacaklar dedin olmadı. Dedin de dedin. Hep aynı yöne yorum yaptın durdun. Ben de ciddi ciddi dinledim, dinlettirdim, önerdim seni. Bize temennini, niyetini okudun ekonomiyi değil. İyi bir konuşmacı, iyi bir muhalif, iyi bir metin yazarı olabilirsin ama iyi bir ekonomist değilsin. " Katılıyorum bu arkadaşa. İyi bir ekonomist yok ülkede benim gözümde. Herkes sallıyor.

Yahu adam ne bilsin Merkez Bankası'nın para basacağını? Adam ne bilsin arka planda dönen oyunları? Faiz düştü, dolar düşmeye devam ediyor. Kafasını biraz çalıştıran bir insan burada bir sorun olduğunu görür. Eninde sonunda pat-la-ya-cak. Ben Murat Bey'in söylediklerinin arkasındayım.

Arkadaşlar kafanızı çalıştırın bu ülkede doların bir gecede 7.2 TL olduğunu gördük.

Arkadaşlar kafanızı çalıştırın bu ülkede doların bir gecede 7.2 TL olduğunu gördük.
Katılıyorum buna, şuanda bir şekilde tutmaya çalışıyorlar zaten tutulmasa isyan çıkar ama bu tutuş sonuçta bir yere kadar olacak bir şeyler üretmediğimiz sürece.

Düşünsene ülke tarım ülkesi ama tohum Hollanda'dan geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyimser yıl 2016 başıydı sanırım. Asgari ücret 440 dolar ediyordu ülkemizde. Fakat şu an 360 dolar ediyor, son zamanlarda gelen vergiler de işi iyice zora soktu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı