Çelme takarak

Yine konuşuyorsunuz. Seçimden sonra Dolar düşecek dediniz yine yükseliyor. Her Dolar konusunda Dolar düşecek diyorsunuz hala daha yükseliyor. Papaz yüzünden yükseliyor dediniz onla alakası olmadığı ortaya çıktı. Yani lütfen artık kabul edin bu iktidar ekonomiden hiçbir şey anlamıyor. Trump ile falan alakası yok. Ülkede üretim yok, güven yok, adalet yok, yok oğlu yok. Hiçbir şey yok yahu.Trump'ın ağzıyla düşer. Kölesi olmamızla düşer. Diğer türlü ve en iyi yöntem daha fazla kavga etmeyi bırakıp iş sahibiysek işimizi iyi yaparak, okuyorsak çok daha iyi dersimizi çalışarak üretime geçmeli, katma değerli mal üretmeliyiz.
Silivri çok soğuk.Yine konuşuyorsunuz. Seçimden sonra Dolar düşecek dediniz yine yükseliyor. Her Dolar konusunda Dolar düşecek diyorsunuz hala daha yükseliyor. Papaz yüzünden yükseliyor dediniz onla alakası olmadığı ortaya çıktı. Yani lütfen artık kabul edin bu iktidar ekonomiden hiçbir şey anlamıyor. Trump ile falan alakası yok. Ülkede üretim yok, güven yok, adalet yok, yok oğlu yok. Hiçbir şey yok yahu.
Ya cidden anlamıyorum adamların daha ne kadar batırması lazım ki sizin fikriniz değişsin? Ekonomi yerlerde yahu yerlerde. Daha ne yapsınlar yani?
Silivri çok soğuk.
Trump'ın ağzıyla düşer. Kölesi olmamızla düşer. Diğer türlü ve en iyi yöntem daha fazla kavga etmeyi bırakıp iş sahibiysek işimizi iyi yaparak, okuyorsak çok daha iyi dersimizi çalışarak üretime geçmeli, katma değerli mal üretmeliyiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.