Dolar Nasıl Düşer?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trump'ın ağzıyla düşer. Kölesi olmamızla düşer. Diğer türlü ve en iyi yöntem daha fazla kavga etmeyi bırakıp iş sahibiysek işimizi iyi yaparak, okuyorsak çok daha iyi dersimizi çalışarak üretime geçmeli, katma değerli mal üretmeliyiz.
Yine konuşuyorsunuz. Seçimden sonra Dolar düşecek dediniz yine yükseliyor. Her Dolar konusunda Dolar düşecek diyorsunuz hala daha yükseliyor. Papaz yüzünden yükseliyor dediniz onla alakası olmadığı ortaya çıktı. Yani lütfen artık kabul edin bu iktidar ekonomiden hiçbir şey anlamıyor. Trump ile falan alakası yok. Ülkede üretim yok, güven yok, adalet yok, yok oğlu yok. Hiçbir şey yok yahu.

Ya cidden anlamıyorum adamların daha ne kadar batırması lazım ki sizin fikriniz değişsin? Ekonomi yerlerde yahu yerlerde. Daha ne yapsınlar yani?

Yine konuşuyorsunuz. Seçimden sonra Dolar düşecek dediniz yine yükseliyor. Her Dolar konusunda Dolar düşecek diyorsunuz hala daha yükseliyor. Papaz yüzünden yükseliyor dediniz onla alakası olmadığı ortaya çıktı. Yani lütfen artık kabul edin bu iktidar ekonomiden hiçbir şey anlamıyor. Trump ile falan alakası yok. Ülkede üretim yok, güven yok, adalet yok, yok oğlu yok. Hiçbir şey yok yahu.

Ya cidden anlamıyorum adamların daha ne kadar batırması lazım ki sizin fikriniz değişsin? Ekonomi yerlerde yahu yerlerde. Daha ne yapsınlar yani?
Silivri çok soğuk.

Taşa bağlayıp atalım. Hatta Denizin dibine atalım. Böylece su seviyesinin altına inecek ve dolar - olacak.

Hocam artık korkudan kimse ağzını açamaz oldu farkındaysanız. Biri birşey demeye kalkışsa aman sen fetöcüsün heralde dedik. Fikir özgürlüğü alındı artık elimizde.

Bununla gurur duyan bir iktidar var elimizde sadece. Dile kolay 16 yıl iktidar tek elden yönettiler bizi. Güçler ayrılığı ilkesine ters düşen durumdayız. Artık birilerinin birşeyler yapması lazım demek yerine herkes elinden geleni yapması lazım. (Aman canım ben mi değiştireceğim geleceği?) mantığını bitirmedikçe zor gibi gözüküyor sanırım.

Bu arada Silivri soğuk orası ayrı. [emoji3]

Silivri çok soğuk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trump'ın ağzıyla düşer. Kölesi olmamızla düşer. Diğer türlü ve en iyi yöntem daha fazla kavga etmeyi bırakıp iş sahibiysek işimizi iyi yaparak, okuyorsak çok daha iyi dersimizi çalışarak üretime geçmeli, katma değerli mal üretmeliyiz.

Madem Amerika bize oyun oynuyor, o zaman neden önlemimizi almıyoruz? Her şeyi sattıkça mı ekonomi gelişecek? Veya bina, köprü yaparak mı? Diyanete inanılmaz derecede para harcanarak mı?

Trump'un ağzıyla düşermiş (!).

Şunu şöyle bırakayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Demek ki bünyemiz zayıf olduğu için gelen giden tokatlıyor.

Bu doları düşürse düşürse Efe Aydal düşürür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı