Mert Arabacı
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Finans
Seçime itiraz etmek doğal da insanların karşısına çıkıp 3000 küsür oy farkla öndeyiz ve seçimi kazandık demek pek de doğal değil. Tabi bir de seçim ''mundar'' olmuştur demek daha da vahim. Seçime itiraz edildi tamam e peki HDP Muş ili seçimlerine itiraz ettiğinde neden kabul edilmedi? Bu mu demokratik tavır? İşinize geleni normal karşılayıp; gelmeyini gzöardı etmek mi demokrasi? Ben bi partini düşmanlığını yapmıyorum, Demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni savunuyorum. Ülkedeki ekonominin bu halde olmasının tek sebebi iktidar partisidir. Bu kadar basit! Siz de biraz demokrasinin kırıntılarından payınızı alın da at gözlüklerini bi kenara bırakın derim. Baktığınız pencerede sorun var bence.Sanırım hep yukarı bakıyorsunuz, biraz da kafanızı aşağıya indirip bakın.
İlk mesajımda zaten bende ülke ekonomisinin bu halde olmasının sebebi iktidardır dedim tekrar okuyun. Fakat şuanki kötü politikaları ile bu duruma gelen ekonominin birde bu ekonomiyi ele aldıkları ilk gün ile kıyaslayın dedim. Ben şuana iyi demedim. Okumuyorsunuz sadece yazıyorsunuz.