Dolar Nasıl Düşer?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seçime itiraz etmek doğal da insanların karşısına çıkıp 3000 küsür oy farkla öndeyiz ve seçimi kazandık demek pek de doğal değil. Tabi bir de seçim ''mundar'' olmuştur demek daha da vahim. Seçime itiraz edildi tamam e peki HDP Muş ili seçimlerine itiraz ettiğinde neden kabul edilmedi? Bu mu demokratik tavır? İşinize geleni normal karşılayıp; gelmeyini gzöardı etmek mi demokrasi? Ben bi partini düşmanlığını yapmıyorum, Demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni savunuyorum. Ülkedeki ekonominin bu halde olmasının tek sebebi iktidar partisidir. Bu kadar basit! Siz de biraz demokrasinin kırıntılarından payınızı alın da at gözlüklerini bi kenara bırakın derim. Baktığınız pencerede sorun var bence. :) Sanırım hep yukarı bakıyorsunuz, biraz da kafanızı aşağıya indirip bakın.

İlk mesajımda zaten bende ülke ekonomisinin bu halde olmasının sebebi iktidardır dedim tekrar okuyun. Fakat şuanki kötü politikaları ile bu duruma gelen ekonominin birde bu ekonomiyi ele aldıkları ilk gün ile kıyaslayın dedim. Ben şuana iyi demedim. Okumuyorsunuz sadece yazıyorsunuz.

Adam doları tek başına düşürdü ama kıymet bilmiyoruz işte:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1)Kurumların Bağımsız yapılması,
2)Hukukun herkesten ve herşeyden Üstün kılınması,
3)Kişilere değil Kurallara bağlı yönetilmesi,
4)Devlet ve Hükümetin aynı şey olmadığının anlaşılması,
5)Eğitimin Evrensel olması,
6)Basının özgürleşmesi,

Bunlar uygulanırsa, otomatikmen düşecektir.

İlk mesajımda zaten bende ülke ekonomisinin bu halde olmasının sebebi iktidardır dedim tekrar okuyun. Fakat şuanki kötü politikaları ile bu duruma gelen ekonominin birde bu ekonomiyi ele aldıkları ilk gün ile kıyaslayın dedim. Ben şuana iyi demedim. Okumuyorsunuz sadece yazıyorsunuz.
Mesajlarını okumasam neden cevap yazayım ki? Sen fikrini yazıyorsun ben de fikrimi yazıyorum ama sen fikirlere biraz kapalısın sanırım sürekli yok sayma derdindesin. Tabiki sorumlu iktidar partisi olacaktır bu zaten kesin. Bunu söylemek bi meziyet değil ki? Ama bunu söyleyip de ülkenin ekonomisi ve demokratik yapısı hala iyidir demek pek de mantıklı gelmedi bana.
1)Kurumların Bağımsız yapılması,
2)Hukukun herkesten ve herşeyden Üstün kılınması,
3)Kişilere değil Kurallara bağlı yönetilmesi,
4)Devlet ve Hükümetin aynı şey olmadığının anlaşılması,
5)Eğitimin Evrensel olması,
6)Basının özgürleşmesi,

Bunlar uygulanırsa, otomatikmen düşecektir.
Dışa bağımlı olmayan iç üretim piyasasının artırılmasını de ekeleyebilirsin. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı