Dolar Ucuyor!

Doğru karar veren adam albayrak, yandaş olan naci ağbal mı oluyor? Yoksa tam.

Dolar neden bu kadar yükseldi biri aydınlatabilir mi?

Faiz artırımından sanırsam.

Faiz yüzünden 7.20'di. Doğru karar veren adamı görevden alırsan zaten TL'ye güven yok. Artar tabii. Yandaşını getirdi göreve. Faiz yükselirse 10 olur dolar.
Anlamadım ki, tamam düştü de. Düşmesinin sebebi bizim faizi artırmamız değil miydi? Faizi artıran da naci ağbal değil miydi? Şu an şahap kavcıoğlunun bir suçu var mı tam olarak?

Suç rte de. İyiydi naci ağbal ama bağımsızdı...

Bunlarda her konuda kavga ediyorlar 😀
He, ya! ''Ediyle budu'' gibiler. İkisinin olduğu konuları hep ateşliyordum zaten. Kavga ettirmek kolay. Ama konu benim olunca sakinleştirmek zorunda kaldım. Resmen kendimden nefret ettim. İlk defa bir konuda kaos çıkarmak yerine düzeni sağlamaya çalışıyorum.

Neyse pazartesi oldu. Ucuzdan dolarları da aldık. İyiyiz yine. Dalgamızı da geçtik. Keyfimize bakma zamanı. Konuyu Allah'a emanet bırakıyorum. Saldım bayıra mevlam kayıra, haydi. 👋

Evet bebeğim pazartesi olmadan dans. Ekran kartları ''fototo mokoko''. Sistem almak ''corcona morgana''. Sistemime baktım ve dedim ki ''Torunuma bırakacağım değerli bir şeyim var'' artık. Oyun oynamak ''sokoko mokoko''. Ekmek aclık ''full gırla''. 💩 🤌🤷‍♀️🤣🤣💪🤦‍♀️
Bence biz başka taraftan mokoko olacaz.

20210322_070012.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı