Dolar Ucuyor!

1 gece bu nedir ya?

1616359467136.png

Dünyanın en kısa fıkrası herhalde. Ne düşüşü kardeş düşes demek istedin herhalde. Tabii ki yatırım tavsiyesi değildir.

Ben yine de, 20 dakika sonraki sürprizi göreyim öyle yatayım :D. Sihirli bir değnek belki 7 falan yapar geri.

Gerçekten umursamıyorum artık, ülkenin 40 yıllık ekonomisinin hepsini araştırdım bu sayede iktisat bilgisi kazansamda Türkiye'den adam çıkmayacağını anlamama sebep oldu.
41. yıl yani bu yıl, bu adam çıkacak gibi hocam. Ben ümidimi kesmem daha, birisi çıkacak düzeltecek. Bakalım o şanslı kişi kim :D? Daha meyvesini yemedik.

Biliyorum, ama şuan yapılabilecek en iyi şey buydu.
Oltalama yapılabilir aslında, kuru stabil tutabilirsek ve ülkeyi dolara karşı bağımlılıktan kurtarabilirsek şu doların kaç olduğu umrumuzda olmaz. (Rusya örnektir, asgari ücretine bakmayın Rusya'nın laf edersiniz bana, her ülke Türkiye değil ortalama maaşa bakın.)

41. yıl yani bu yıl, bu adam çıkacak gibi hocam. Ben ümidimi kesmem daha, birisi çıkacak düzeltecek. Bakalım o şanslı kişi kim :D? Daha meyvesini yemedik.
Birisi çıkacak düzeltecek diye bir şey yok, bu eğitim sisteminden bir şey çıkmaz. Çıksa bile ne olacağını düşünüyorsun? Kişiler gelip geçicidir.

Yarın olsun da SSD alayım diyordum. 560 liraya gözüme kestirdiğim SSD şu an 650 lira. Fazla bir şey demek istemiyorum ama ülkeyi bu hale getirenlere zerre hakkım varsa zehir zıkkım olsun. Öte dünyada kat kat yaşasınlar bu millete yaşattıklarını hem de bir koltuk sevdası için !!!!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı