Doların durumu ?

Faruk Bayram

Hectopat
Katılım
17 Şubat 2015
Mesajlar
85
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Yakın zaman pc toplamak istiyordum fakat doları görünce "dur bakalım" dedim. Sizce doların durumu ne olacak. Hangi zamanlarda düşme olasılığı var.
 
Dolar hakkında kimse bir şey söyleyemez, ne olacağını uzmanlar bile %100 tahmin edemiyor. Edebilse zaten hepsi zengin olurdu.

Bu ara Türkiye'de pek çok sorun üst üste geldi ancak en büyük sorun cumhurbaşkanının faiz indirimi ile ilgili tartışmaya girmesi. Bir çözüm bulup anlaştıkları durumda bir süreliğine 2.3-2.4TL'ye düşecektir. O sırada kaçırmadan alın daha da düşeceğini hiç sanmıyorum sonra tekrar seçimler ile yükselişe geçer. Seçim sonucunda iktidarda bir değişiklik olursa istikrarsızlık sebebiyle ani bir kısa süreli yükseliş olabilir sonra geçecektir. Eğer iktidar aynı kalırsa kısa sürede yine seçim nedeniyle olan doların artışı düşecektir. Ancak yine de düşmüş hali şu anki durumda 2.4ün altına düşmez.

Yani 0.1 için beklemenin bir mantığı yok 2.55 iken alabilirsiniz. 0.1 için beklerken 3 de olabilir.
 
Nisan sonu 2.40 olsa fevkalade olur. O vakit toplayacağım. Hem bütçemide yükseltirim. Teşekkürler yorumlarınız için.
 
Cumhurbaşkanının anladığım kadarıyla kavgası sonlandı yakın zamanda bir düşüş olacaktır. (Çok uzun süre o şekilde kalacağını sanmıyorum) O düşüş yaşandığında sistem toplayacaklar kaçırmasın, toplamasına daha vakit olanlar şimdilik ayırdıkları bütçeyi dolara çevirsin.
 
Banka hisseleri satıldı, görev tamam. Seçimden önce böyle durumlar olur, seçim bitsin inmeye başlar inceden. Kriz vurduğunda elinde dolar tutmakta isteyebilirsin tabi...
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı