Dolgu acıtır mı?

Sebepsiz doktor/dişçi korkusu bana her zaman anlamsız gelmiştir. Diş hastalıkları durdukça, bekledikçe gerileyen değil günden güne ilerleyen rahatsızlıklardır. Ne kadar geciktirilirse o kadar başınıza iş açarlar. O sebeple mevcut hastalıkların tedavisini en kısa sürede yaptırmak ve düzenli kontrole gitmek alışkanlık haline getirilmeli diye düşünüyorum.

Sebepsiz doktor/dişçi korkusu bana her zaman anlamsız gelmiştir. Diş hastalıkları durdukça, bekledikçe gerileyen değil günden güne ilerleyen rahatsızlıklardır. Ne kadar geciktirilirse o kadar başınıza iş açarlar. O sebeple mevcut hastalıkların tedavisini en kısa sürede yaptırmak ve düzenli kontrole gitmek alışkanlık haline getirilmeli diye düşünüyorum.
İşte gidiyorum brom ondan yana sıkıntı yok ama yani DOLGU yapılması gereken dişe nedeninini anlamadığım bir şekilde herkes işte dolgu düşer dişler gitmiş tek çare implant kafansın'da herkes ulan 8 dolgum var yapılacak bu mantıkla 8 implant mantığı oluyor ondan rahatsızım yaptıran ve dolgusu düşen var mı onu soruyorum :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı