Donanım Arşivi V4 PC

İtopya'dan daha önce hazır kasa sipariş edenler var ise kargo sağlıklı mı geliyor?

Mesela ekran kartı takılı mı geliyor yoksa çıkartılmış şekilde mi? Ve takılı geliyorsa kargo kısmında bir sıkıntı çıkartır mı?

Ekran kartı ayrı kendi kutusunda, kasa montajlı olarak yine kendi kutusunda geliyor. Aldığın diğer parçalarında kutuları ayrıca farklı bir kutuda geliyor. Bence gayet başarılıydı.

O kadar olur mu bilemem ama oyunlarda 70 derecenin altına inmediği gerçeği var evet. Toshiba SSD'nin de sağlık problemi var. Bu sistem ucuz fakat 4/4'lük değil.

DADG2'nin kasası hava almıyor. V4'ün ekran kartı çok ısınıyor ve SSD'sinin sağlık problemi var.
AMD diyince aklıma nedense hep Sapphire geliyor tek tabanlı AMD ekran kartı üreten bir firma.
Bazı kişiler sorun yaşadığı için tavsiye etmese de Sapphire alınmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bu sistemi akmak istiyorum fakat sistemin montajlı gelmesini istemiyorum. Hem montajlı gelirse 19 hazirandan itibaren kargoya verilecek hem de kendim montajlamak istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür?

Evet mümkün.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-06-29-21-55-27.png
    Screenshot_2019-06-29-21-55-27.png
    45,8 KB · Görüntüleme: 104
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı