Donanım Arşivi'nin rezaleti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rezalet bir forum. Ne noktalama işaretlerine dikkat edilmiş ne de kelimeler doğru yazılmış.
Ayrıca o cümle şöyle değil mi? Geçti Bor'un pazarı sür eşeğini niğde'ye. Bari Bolu yazmasaydın be cahil kardeşim. Ayrıca "eşek" nedir yahu? Çıldırıyorum resmen. Türkçe yoksunları.

Ortalama yaş 10-13 çok takmamak gerek.

Amaçları yardım değil çünkü, sen veya fikrin umurlarında değil. Kendi sponsorluk aldığı ürünleri kerizlere satıp işine bakıyor.

Çok takmamak lazimsa neden konu açılıyor anlamıyorum. Ayrıca o kulaklık konusu o video çekildiği vakit de hem uygun hem de parasının karşılığını veriyordu.
 
Çektiği zaman.





Çok takmamak lazimsa neden konu açılıyor anlamıyorum. Ayrıca o kulaklık konusu o video çekildiği vakit de hem uygun hem de parasının karşılığını veriyordu.
Savunduğu hiçbir ürün parasının karşılığını vermiyor çünkü Çin'den 50-100TL ucuzuna alıp marka basıp satıyorlar neyse sen devam et.
 
Objektif bir yorum yapacağım. Bir arkadaşım için sistem toplama tavsiyesi alıyordum, hem burada hem de Donanım Arşivi üzerinde aynı başlık, aynı içerik altında konular açtım. Neler yaşadığımı kısaca anlatıyorum.

Technopat: Aklımdaki sisteme yorumlar yapıldı, sistemin kararsız olduğu, stabil çalışmayacağı uyarıldı ve öneri olarak tam "6 FARKLI" sistem önerildi. Hepsi birbirinden kaliteli, birbirinden farklı sistemler. Hangisini seçeceğimizi biz bile şaşırdık ama hangisini seçersek seçelim memnun kalacağımızın "artık" farkındayız.

Donanım Arşivi: Aklımdaki sisteme "olumlu" yorumlar yapıldı, aklımdaki sistem üzerine "sözde öneri" adı altında birkaç öneri yapıldı. Yapılan öneriler şu yönde; 1TB istediğim SSD'yi hiçbir bütçe sorunu yaşamıyor olmama rağmen 480GB yapmam söylendi, çift kanal 16GB RAM'lerimi hiçbir mantığı yokken 8GB yapmam söylendi, atlı eşekli "DONANIMDAN ANLAMAYAN BENİM BİLE" önerdiğim parçalardan "KALİTESİZ, GÜÇSÜZ" bileşenler önerildi.

Sonuç mu? Sonuç şu; Bu tarafta gerçekten yardım eden, yalnızca balık vermeyen aynı zamanda balık tutmayı öğreten insanlar varken Donanım Arşivi tarafında sana yalnızca balık veren ve sana o balığı verdikten sonra 2 fazlasını alan bir kitle var. Biraz ağır olabilir ama "IQ farkı var". Benim objektif yorumum bu kadar, ben ne bir Technopat fanıyım ne de devamlı aktif kullanıcısı. Yalnızca sistemim ile ilgili bir sorun yaşadığım zaman çözüm aramaya gelen, çevremden bir insan sistem toplamak istediği zaman fikir almaya gelen bir insanım.

NOT: Zamanında @Recep Baltaş abimize direkt olarak bir soru sorma gereği duymuştum açtığım bir konuda. Kendisi hiç kibir yapmadan, ego yapmadan ilk boş zamanında konuya dahil olarak kendi fikrini belirtmişti. Donanım Arşivi tarafında ise (Forum açılmadan önceki dönem de dahil) 2 haftadır Abdullah'a ulaşmaya çalışıyorum (V3.5 sistemi hakkında) fakat kendisinin oralı olduğu bile yok.
 
Bu konu cidden sıktı. Çocukmusunuz arkadaş bırakın herkesi kendi haline. Takım holiganları gibi birbirinize düşmüşsünüz 😂
 
Çin'den gelmeyen ürün söyler misin ASUS nerede üretiliyor?

Mesela genellikle kasaları Gamepower veya PowerBoost denilen ne olduğu belirsiz markalar kullanılıyor. Sistemin anakart, ekran kartı ve RAM'lerin markalarını bilindik seçiyorlar mesela MSI anakart kullandılar millet hemen MSI anakart var diye hemen alıyor. Genellikle böyle zaten. Ama PSU, kasa ve SSD gibi diğer önemli parçaları da bilmem ne markalar kullanıyorlar.
 
Mesela genellikle kasaları Gamepower veya powerboost denilen ne olduğu belirsiz markalar kullanılıyor. Sistemin anakart, ekran kartı ve RAM'lerin markalarını bilindik seçiyorlar mesela MSI anakart kullandılar millet hemen MSI anakart var diye hemen alıyor. Genellikle böyle zaten. Ama PSU, kasa ve SSD gibi diğer önemli parçaları da bilmem ne markalar kullanıyorlar.

Kasaların çoğunda Corsair Spec Delta kullandı İtopya olsun incehesap olsun stok bitince kasa değistiriyor. İlk çıktığı hali ile alındığında iyi fiyatta ve iyi parçalarda(sizin sevdiğiniz) oluyor. Ayrıca Gamepower gerçek sertifikaya sahip global ismi Game Max olarak biliniyor.(CLEAResult Plug Load Solutions) buradan inceleyebilirsin. Bu markalar sayesinde FSP ürünleri ile Gamepower ürünleri neredeyse aynı fiyatta satılıyor.
 
Kasaların çoğunda Corsair Spec Delta kullandı İtopya olsun imcehesap olsun stok bitince kasa değistiriyor ilk çıktığı hali ile alındığında iyi fiyatta ve iyi parçalarda(sizin sevdiğiniz) oluyor. Ayrıca Gamepower gerçek sertifikaya sahip global ismi Game Max olarak biliniyor.(CLEAResult Plug Load Solutions) buradan inceleyebilirsin. Bu markalar sayesinde FSP ürünleri ile Gamepower ürünleri neredeyse aynı fiyatta satılıyor.

Düşük bütçeli hiçbir sistemde Corsair kasa kullandıklarını ben görmedim açıkçası. Eğer ki varsa kusuruma bakmayın ama mümkün değil.
 
Düşük bütçeli hiçbir sistemde Corsair kasa kullandıklarını ben görmedim açıkçası. Eğer ki varsa kusuruma bakmayın ama mümkün değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı