Donanım cahilleri

Hectopat
Makaleler
2
Şu konu başlığını değiştirmeyin bre insanlar. Oluşacak beyinsel, ruhsal, fiziksel hasarlardan ben sorumlu değilimdir çünkü kendi isteğiniz ile okuyup izleyeceksiniz. Haydi başlayalım gençler göz kanamalarına.

Çok yüksek FPS dostum, CS:GO 60 FPS üstüne ekran kartıyla çalıştırarak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Arkdşn 11 yllk hylı grçk olmş çk teşekkür edyr hrkse" Türkçe katliamı. Ha bir de "mökrösöftü köröklö ötkönlöştörmöş" Discord kasmıyor diye delirmelik :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hadi buyurun ateistler, bunu da açıklayın (!)

"Çanvar peş pin tele"

Daha buldukça açarım böyle konular :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi bu fotoğraf açıklıyor sanırım.

00e.png

Cahil diyerek ezmemek lazım. Çocukların böyle davranması, fanatik bir şekilde ucuz donanımlara sarılması çok normal. Piyasada kaliteli bir ürünün ekonomimiz yüzünden ne kadar olduğunu biliyoruz. Bence asıl saldırmamız gereken kişiler, sırf sponsor oldukları için dandik markaları öven siteler ve kanallardır. Hepsi elindeki malın ne kadar kalitesiz olduğunu biliyorlar. Işıklı sistemi öven çocuklardan daha sinir bozucu.

Kesin Izoly ve TurboX'dur diye girdim, tahmin yeteneklerim çok iyi galiba.
4 konu açtım 4'ünde de bunlar var :D
Şu kadın utansın be o kadar sponsor almış gide gide Izoly alıyor.

Aynen kardeşim 18.000 TL 3700X ve 2080 Ti .çok ucuz.

Buna 1750 TL veren insanın kafasını seveyim.

"Moruq qızlar bana aşıq şöle konuşam"

"Zbonzorluk moruq"

Daha buldukça açarım böyle konular :D.
Açma boşver 😅

Veled masaüstündeki hiçbir oyun kasmıyor diyor masaüstünde GTA Vice City Zula falan var ...

Bir tek o Izoly sistem toplayan Pubg oynayan kıza kızamadım niyeyse diğerleri ayar etti yine.

Bazıları eski bilgisayarından kurtulduğu için seviniyor fakat bilmiyor ki; yeni bilgisayarı, eskisinden daha da eski...

Neyse, çok da konuşmamak gerek. Alan memnun, satan memnun. Bu insanlara ne anlatırsan anlat, seni dinlemezler. Herkes enayi, bi onlar akıllı çünkü... Türk insanı özeti işte...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı