Donanım cahilleri

Ya tamam, hadi bilgisayardan anlamıyor ve teknolojiyi takip etmiyorsunuz, ekonomik durumumuzu da mı görmüyorsunuz bre cahiller?

"Dolara inat 1800 TL'ye her oyunu açan oyun canavarı" nedir yahu? Bir TR insanın 1800 TL'ye, -yani 240 dolara- bir bilgisayar olmayacağını artık anlaması lazım.

Ya tamam, hadi bilgisayardan anlamıyor ve teknolojiyi takip etmiyorsunuz, ekonomik durumumuzu da mı görmüyorsunuz bre cahiller?

"Dolara inat 1800 TL'ye her oyunu açan oyun canavarı" nedir yahu? Bir TR insanın 1800 TL'ye, -yani 240 dolara- bir bilgisayar olmayacağını artık anlaması lazım.

Ya da 1800TL'lik bilgisayarın oyuncu bilgisayarı olmadığını bilsin artık.

Gülesim geliyor fakat gülemiyorum. Bilmeden aldıklarını hatırlayınca üzülüyorum. Keşke bilen birilerine sorup alsalar bilgisayarı.
Üzülecek bir durum yok, lütfen kendinize yazık etmeyin. Sizi böyle görünce ben üzülüyorum.

Görmüyor musunuz? Adam TurboX'un daha yüksek bütçeli sistemleri var, paranız çok ise onları alın diyor. Lütfen üzülmeyin, değmez.

Üzülecek bir durum yok, lütfen kendinize yazık etmeyin. Sizi böyle görünce ben üzülüyorum.

Görmüyor musunuz? Adam TurboX'un daha yüksek bütçeli sistemleri var, paranız çok ise onları alın diyor. Lütfen üzülmeyin, değmez.
Sadece o PSU bölümündeki RGB için bile alır bu geri kafalı insanlar.

Şu konu başlığını değiştirmeyin bre insanlar. Oluşacak beyinsel, ruhsal, fiziksel hasarlardan ben sorumlu değilimdir çünkü kendi isteğiniz ile okuyup izleyeceksiniz. Haydi başlayalım gençler göz kanamalarına.

Çok yüksek FPS dostum, CS:GO 60 FPS üstüne ekran kartıyla çalıştırarak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Arkdşn 11 yllk hylı grçk olmş çk teşekkür edyr hrkse" Türkçe katliamı. Ha bir de "mökrösöftü köröklö ötkönlöştörmöş" Discord kasmıyor diye delirmelik :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hadi buyurun ateistler, bunu da açıklayın (!)

"Çanvar peş pin tele"

Daha buldukça açarım böyle konular :D.

Şunu da eklerseniz sevinirim:

Şu konu başlığını değiştirmeyin bre insanlar. Oluşacak beyinsel, ruhsal, fiziksel hasarlardan ben sorumlu değilimdir çünkü kendi isteğiniz ile okuyup izleyeceksiniz. Haydi başlayalım gençler göz kanamalarına.

Çok yüksek FPS dostum, CS:GO 60 FPS üstüne ekran kartıyla çalıştırarak.

"Arkdşn 11 yllk hylı grçk olmş çk teşekkür edyr hrkse" Türkçe katliamı. Ha bir de "mökrösöftü köröklö ötkönlöştörmöş" Discord kasmıyor diye delirmelik :D.

Hadi buyurun ateistler, bunu da açıklayın (!)

"Çanvar peş pin tele"

Daha buldukça açarım böyle konular :D.

Discord kasmıyor pc çok iyi. 🤣🤣

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı