Donanım Haber Üyesi Olarak Bir Sorum Var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle Sosyal'de konulara cevap veren binlerce yardımsever üyemiz var. Hepsine teşekkür ederiz katkılarından dolayı. Tabi burayı ziyaret etmediğiniz için sadece 10 kişi görmüşsünüz, sizin sorununuz.

Ama merak etmeyin, biz buraya başladığımızda kimse yoktu. Sabahlara kadar soru cevaplayarak biz bu siteyi buralara getirdik. Gerekirse yine sosyal hayatımızdan kısar, cevapsız soru bırakmayız. Bunlar sizi germesin. Sağlığım el verdiği sürece burada olacağım.



Bu durumda Sosyal'i kullanmazsınız olur biter. Sizin gibi düşünen binlerce insan bir günlük uzaklaştırma sonrası bir daha gelmedi. Bunun farkındayız ve bunu değiştirmek için hiçbir şey yapmıyoruz. Çünkü burada bir düzen istiyoruz.



Yok, bu sizin kendi dünyanızdaki düşünceniz. Bizim üyelere ihtiyacımız yok, üyelerin bize ihtiyacı var çünkü sorunları çözen biziz. Kurulduğumuzdan bu yana bu düşüncemiz ve yaklaşımımız hiç değişmedi. Eğer amacımız üye sayımızı artırmak olsaydı, eski forumlar gibi linkleri gizlerdik, görmek isteyen herkes üye olmak zorunda kalırdı. Her zaman dediğimiz gibi, bizim üye kaygımız olmadı.



Siz daha Google reklamlarının nasıl çalıştığını anlamamışsınız. O reklamları biz koymuyoruz. Google kendisi yerleştiriyor. Ama emin olun biz siyasi reklamları tespit ettikçe engelliyoruz.



Videoların izlenme oranları iki şeye bağlı:
  • YouTube alogritması
  • İnsanların o içeriğe olan ilgisi
YouTube artık herkese bildirim göndermiyor. Sadece konuyla ilgili kişilere yolluyor. Bu da bizim gibi aşırı teknik video yapanlar için 10.000 gibi bir rakama denk geliyor.

İzlenme kaygımız yok. Yaptığımız bazı incelemeler benzersiz olduğundan zaten kullanıcının başka seçeneği bile yok. Eğer izlenme rakamlarını karşılaştıracaksak rakiplerimizin benzer videoları ile karşılaştıralım. Örneğin bir SSD incelemesini rakip ne kadar izletmiş bir bakın bakalım. O zaman bunu izleyecek kitlenin ne kadar olduğunu anlayabilirsiniz.




Evet, sonuç ortada. Günde 100.000 tekil kullanıcıyı ağırlıyoruz, CHIP Online'ı geride bıraktık ve En çok ziyaret edilen teknoloji siteleri içerisinde ilk beşteyiz.



Küfür burada göreceğiniz son şeydir zira her bir konu onaydan geçer.



Nasıl da zorunuza gitmiş binlerce konuyu çözüme kavuşturmamız. Hazmedememişsiniz. Sadece bir örnek: 0xc000007b hatasını %100 doğruluk ile çözüyoruz. Üstelik siz halen daha millete "System32'ye DLL kopyala" derken.

Özetle istediğiniz kadar çamur atmaya çalışın, o devir bitti artık. Sürekli güncellenen, yeni teknolojileri adapte eden, tam mobil uyumlu, sorunlara çözüm getirilen, incelemeleri kullanıcılar tarafından beğenilen bir teknoloji sitesi var burada. Bu site üye gelsin de nasıl gelsin diye kuralsız işlemiyor. Kurallarımız ve bu kurallara uyan kaliteli üyelerimizle büyümeye devam ediyoruz. Siz bu büyümeyi uzaktan izlemekte özgürsünüz.


Yazım kuralları bizim için önemli zira sitemiz Türkiye'deki kullanıcılara hitap ediyor.

Sitenin ismi Türkçe değil zira teknoloji küresel bir kavram.

Yazı fena değil. Onu baştan söyleyeyim. :)

Yazıda hatalı olduğunu düşündüğüm kısımları kırmızı yaptım. Şimdi Recep Bey kendine bir günlük ceza verecek mi? Çok saçma olurdu bu.

Demek isteğim herkes hata yapabilir. Türkçe kuralları despotluk seviyesinde uygulanmamalı.

Bu kadar katı olunacaksa mesaj yazarken hataları otomatik bulan bir sistem düşünülemez mi?
 
Çok boş bir site, yorum yapmak yerine okuyup geçin. Bunu yazdığım için acaba 1 ay ban yer miyim :)
 
Haterlık yapmanın manası yok. Her teknoloji sitesinin iyilik adına bir çabası var. Dolandırıcılık peşinde değiller. Herkesi sevmek varken birine fanatiklik yapmak çocukluktan başka bir şey değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İki forumu da çok severim ve takip ederim. Donanım haber her zaman 2007'deki Knight Online zamanlarımı çağrıştırır bana sırf o yüzden takip ediyorum hala. :D
 
"Biber acı, hayat acı, o zaman hayat neden biber değildir?" Sorusuyla eşdeğer bir sorudur bu. Mantıklıymış gibi dursa da klasik basit düz mantık tuzaklarındandır. Kafa karıştırma amaçlı sorulur. Lise seviyesinde mantık dersinde de işlenir. Eskiden ortaokul seviyesiydi şu an var mı bilmiyorum ama sanırım yok ki böyle bir soru geliyor.

Açıklama tuzağa düşmemeniz içindi yoksa soranların da sormakta bir amacı yok. Devam eden ek mesaj da trolleme amaçlı gelmiş. Can sıkıntısı kötü bir şey.
 
DH üyeliğim de vardır. Burada da uzun zamandır üyeliğim var. Aslına bakarsanız birçok forum sitesinde üyeliğim var. DH'den örnek vermişiz madem oradan gidelim zamanında orada çok konu açtım ve konularımın %80'i cevapsız kaldı. Ben de bu yüzden bıraktım.
Fakat buradaki ilgiyi konulardaki mesaj sayısını ve kurallara uyumu hiç bir yerde görmedim.
Yani çok da iyi bence çünkü Türkiye de yaşıyoruz ve Türkçe konuşuyoruz sonuçta. Yazım kurallarına dikkat etmeliyiz. Bu açıklama da gayet yeterli bence zaten yazım kuralları ile alakalı açılmış konuyu okursanız anlayacağınızı düşünüyorum.
Ayrıca sitede cevap bekleyen konular adı altında bir bölüm ayrıca oluşturulmuş ki cevapsız konu kalmasın, üyelerin birbirine yardımı artsın.
 
Çok boş bir site, yorum yapmak yerine okuyup geçin. Bunu yazdığım için acaba 1 ay ban yer miyim :)

Haziran 2015'ten beri iki kelimeyi bir araya getiremeyen boş insanlara burada yer yok. Güle güle.

1527419327523.png
 
DH, SDN, Webtekno, Chip, Teknoseyir ve burada üyeyim. Ama açıkçası Teknoseyir ve buranın yeri ayrı teknoloji sitesi bağlamında.
Ha Technopat'ın eleştirilecek yönleri yok mu? Tabii onlarca var aslında, her sitenin var. Bu eleştiriler başka bir başlığın konusu olduğu için hiç girmeyeceğim. Ama konu sahibi sanırım gerçekten meraklandığı bir şeyi sormuş. Yani heyecana gerek yok.

Konu sahibine hak verdiğim yer gerçekten Türkçe olmayan çok kelime kullanıyoruz. Ben %90 elimden geldiğince banlanma yerine ceza ya da uzaklaştırma, mesaj yerine ileti vs. kullanmaya çalışıyorum mesela. Türkçemize sadece Google bizi sevsin ve site düzenli görünsün diye değil, bu anlamda da sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum. Yoksa Türkche oluruz.

Sevgiler. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazıda hatalı olduğunu düşündüğüm kısımları kırmızı yaptım. Şimdi Recep Bey kendine bir günlük ceza verecek mi? Çok saçma olurdu bu.

Bir de yıllardan beri anlaşılamayan bir konu var. Kelimeleri hatalı yazdığınızda uyarı almıyorsunuz. Dil kurallarını ihlal ettiğinizde uyarı alıyorsunuz. Bilginize.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı