Doping Hafıza mı vitamin mi?

vixndixo

Femtopat
Daha fazla  
Şu Doping Hafıza ağına bende takıldım, maalesef. Kullananları dinleyince mantıklı geliyor fakat fiyatı pahalı geldi, gerçekten değip değmeyeceğini merak ediyorum. Bulduğum bir diğeri de vitamin LGS paketi var. Vitamin 6 bin TL, Doping Hafıza ise 11 bin TL. Vitamin daha mantıklı geliyor fakat konu anlatımları ya kötüyse diye korkuyorum. Doping veya vitamin kullanan biri varsa yazabilir mi?

Şu Doping Hafıza ağına bende takıldım, maalesef. Kullananları dinleyince mantıklı geliyor fakat fiyatı pahalı geldi, gerçekten değip değmeyeceğini merak ediyorum. Bulduğum bir diğeri de vitamin LGS paketi var. Vitamin 6 bin TL, Doping Hafıza ise 11 bin TL. Vitamin daha mantıklı geliyor fakat konu anlatımları ya kötüyse diye korkuyorum. Doping veya vitamin kullanan biri varsa yazabilir mi?
Vitamin'in başarılı olmadığını düşünüyorum

Kullanıp iyi sıralama yaptığını iddia eden herkes reklam için o şeyleri söylüyor. Ona vereceğiniz parayla 3-5 kitap alın, özel ders alın daha iyi.

Kanka Doping Hafıza da videolar var önemli olarak çok iyi şeyler yok arkadaşımdan biliyorum YouTube'daki video anlatımlar çok daha kaliteli emin ol tek özelliği Zoom'dan özel ders alabiliyorsun 50 derse kadar bir de sorularını atıp çözdürtebiliyorsun bence çok bir faydası olmaz YouTube daha kaliteli videolar içeriyor. Vitamin hakkında bir bilgim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı