Dost Kayaoğlu'nun Cyberpunk 2077 İncelemesi Hakkında Düşünceleriniz Nedir?

Lafın gelişi demiştir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.33.18'den itibaren izle, pek lafın gelişi gibi durmuyor. Defalarca söylüyor.

Tlou 2 nin hikayesini beğenmedi diye hatırlıyorum. genellikle nadir oyunları beğeniyor bunlarıda beğensin bir zahmet.
TLOU2'nin hikayesini beğendiği için eleştirdiler bu sefer. Aynısı Dunkey'e de oldu.
DMC3-5, Arkham City, Bloodborne, Deus Ex, Persona 5, MH World.
Bunlar beğendiklerinden hatırladığım birkaçı. Nasıl nadir oyunları beğeniyor?
En sevdiğim oyunlardan olan BioShock Infinite incelemesini izledim, video boyunca oyunu gömdü değindiği yerler güzel ama katılmıyorum dedim kapadım. Bu kadar işte.
Herkesin kendi görüşü, bunuda beğensin bi zahmet demek saçma.

TLOU2'nin hikayesini beğendiği için eleştirdiler bu sefer. Aynısı Dunkey'e de oldu.
DMC3-5, Arkham City, Bloodborne, Deus Ex, Persona 5, MH World.
Bunlar beğendiklerinden hatırladığım birkaçı. Nasıl nadir oyunları beğeniyor?
En sevdiğim oyunlardan olan BioShock Infinite incelemesini izledim, video boyunca oyunu gömdü değindiği yerler güzel ama katılmıyorum dedim kapadım. Bu kadar işte.
Herkesin kendi görüşü, bunuda beğensin bi zahmet demek saçma.
Çokta umrumda zaten neyi beğenip beğenmediği. Ben sevdiğim oyunu oynar geçerim. Uzak Doğu oyunlarını tanrılaştırtığını söyledim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı