Emrecopur
Hectopat
ESET'in bulması sıkıntı anlamında demiş hocam.
Anladım hocam ESET'e güvenim sonsuz gibi bir şey yıllardır çok güzel şeyler yapıyorlar her saat başı veritabanını güncelliyor.
ESET'in bulması sıkıntı anlamında demiş hocam.
Sevdiğim bir AV benim de ESET. Güzeldir, kalitelidir. Sadece fiyatı tuzludur biraz.Anladım hocam ESET'e güvenim sonsuz gibi bir şey yıllardır çok güzel şeyler yapıyorlar her saat başı veritabanını güncelliyor.
Tertemiz çıktı, bir tek ESET sıkıntı demiş, bence düzgün uygulama, registry editlediği için malware denmiş olabilir, siz yine de indirmeyin.
Sevdiğim bir av benim de ESET. Güzeldir, kalitelidir. Sadece fiyatı tuzludur biraz.
Agresif mod'da mı kullanıyorsunuz? Eğer bir sorununuz varsa yeni bir konu açın orada yardımcı olsunlar.Evet olabilir gereksiz reg kayıtlarını silmek için kullanacaktım ben de.
İşin ilginç tarafı ESET LDPlayer açtığımda 65 tane popup çıkıyor sürekli IP adresi engelliyor ve bilgisayar da bir uygulamayı bile açıp kapatsam reg kaydı gösteriyor.
Agresif Mod'da mı kullanıyorsunuz? Eğer bir sorununuz varsa yeni bir konu açın orada yardımcı olsunlar.
Hepsi dengeli hocam @THE_MILLER hocamın önerdiği ayarları kullanıyorum.
Sorununuz varsa yeni konu açın hocam bence.Hepsi dengeli hocam @THE_MILLER hocamın önerdiği ayarları kullanıyorum.
Tamamdır hocam.
Sorununuz varsa yeni konu açın hocam bence.
Konu açın yardımcı olurlar hocam, ESET kullanmadığımdan bilmiyorum.Sorun değil de popup uyarısı veriyor her işlemde ben sadece virüs tespit ettiğinde veya önemli bir şey de bildirim vermesini isterdim.
Konu açın yardımcı olurlar hocam, ESET kullanmadığımdan bilmiyorum.
Problem değil hocamPeki teşekkür ederim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.