Dosyaları Arşivleyip Kendi Konumlarında Arşivleri Oluşturacak Script Nasıl Hazırlanır?

Bilgisayardaki oyunları tespit etme özelliği de koysan baya baya kullanışlı olur, piyasaya bile sürebilirsin. Ama bunu yapan programlar zaten vardır herhalde. Yoksa şahane olur. Ben kaydımı kurtarmaktan çok internetten indirdiğim kaydı atmaya kullanırım mesela. FarCry 5 gibi oyunlarda kooperatif oynamaya başlamak için 5-10 tane giriş görevi yapmanı isteyen oyunlarda hayat kurtarıyor bu kayıtlar.
 
@Hakan Yıldız, tam olarak dediğinizi nasıl yapabilirim onu araştırıyorum, orijinallerin yeri çoğu zaman belli ama korsanlar o kadar farklı yerlerde ki, yerleri bulmak bile mesai istiyor :)
 
Korsanlara bu desteği vermen zaten mantıklı olmaz. Bunu yapmak için tek sıkıntı her oyunun nereye kaydettiğini bilmek. Binlerce oyun içinde tek tek öğrenmek zor. Hani gözün yiyorsa buyur yap. Belki ya paylaşmışlarsa diyerek oyun dosyalarının nereye kaydedildiğini veren bi veritabanı, API vs gibi birşey aradım senin için, ve yapmaya çalıştığın şeyi zaten yapmışlar bunu gördüm.

Game Save Manager
 
@Hakan Yıldız bende baktım bulamamıştım, neyse ben kendiminkini kullanayım :)

@Hakan Yıldız, geliştiricinin veri tabanını uçurup kendi aplikasyonuma entegre ettim, aplikasyonum artık 9597 oyunun yedeğini alabiliyor. Geliştiriciye bunu yazıp 20 Matic teklif ettim, benim için nokta atışı bir veri oldu. Size de teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
@Uton bat olarak yazdım, o kadar basitmiş ki. C# ile kalıbı oluşturup butonlara .bat dosyalarını atadım. Sonra dedim hepsini c# ile yapayım :)

Kaynak konumları ile arşivler.
Kod:
@echo off
"C:\Program Files\WinRAR\rar.exe" a -ep3 -r -o- "C:\Users\%username%\desktop\saves.rar" @"C:\Program Files\SaveGameApp\savefolders.txt"
color 7
echo KAYITLARINIZ MASAUSTUNDE KAYDEDILDI.

Kaynak konumlarına çıkartır.
Kod:
"C:\Program Files\WinRAR\rar.exe" x -ep3 "C:\Users\%username%\desktop\saves.rar" -y
 

Geri
Yukarı