Dosyaları Encrypted Yapan Virüs

rehberdeki gibi save result işlmei çıkmadan direk kapanış yaptı sadece sağ üstteki 999999 yüklediğim resimdeki gibi remove chekced aktif halde kaldı sonradanda tamamen kapandı 7 bin küsür taramadan 1000 küsür yapıp bu uyarıyı vermişti

Download Scan 2016-3-24-14-25.txt

birşey yaptım ama umarım doğru olmuştur

Masaüstüne kaydettiğiniz txt dosyasını istediğimizde kurallarımıza uyacak şekilde bir upload sitesine upload edin ve linki paylaşın.

son aşamayı başaramadım anlatılmak istenileni çözemedim kusura bakma

Mesai bittiği için yarın sabahtan ilk isim bunu yapmak olacak murat bey peki bu sonuçlar doğrultusundan benim şifrelenmiş dosyaların açılma olasılığı sizce yüzde kaç olur tahmini bu arada esedi kaldırmayi beceremedim

Yarın zaten TW kurmanı isteyeceğim bağlantı kuracağız müsait olursam. O sırada kaldırırız. Şuanlık önemli olan raporu vermediniz o yüzden yarın kontrol ederiz ondan sonra birkaç dosya isteyeceğim sizden. O sırada çözülebilecek birşey ise inceleyip çözüm varsa bildireceğim.

Yarin sabah ilk isim hemen istediğiniz uygulamayı yapmak olacaktır. Sanırım sonradan uzak bağlantı sağlayacaksınız team wiewerla yanlış anlamadıysam
İnşallah herşey sorunsuz olursa su şifreleme olayı nı kaldırırız murat bey ve sonrasında misafirim olmanızı dilerim istanbuldaysaniz sayet

Evet aynen öyle olacak. Profilde de gözüktüğü gibi Sakaryalıyım :) Düşündüğünüz için yine de sağolun. Ancak dosyalarınızın kurtulacağına pek sevinmeseniz iyi olur. Eğer yukarıda verdiğim çözümler işe yaramadıysa yeni varyasyondur. Bu arada Türkçe kurallarına ve sosyal kurallarına uyarsanız yararınıza olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı