Çözüldü Dosyamı istemeden şifreledim, nasıl kaldırabilirim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dosyayı şununla mı şifrelediniz?

1599507154592.png

Hocam sağ tıkladım, seçeneklere bastım ve gelişmişe girdim. Oradan şifrele dedim.

Normal klasör hocam.

Yok hocam, normal klasör. Hem gözükmüyor klasor. Aşağıda bir yer açıldı şifre girmem için halen kapatmadım.

Zaten yedeklememi istedi. Tamam dedim, şifre istedi. Şu an bekliyor girmedim.

Windows şifrelemesi O, şifrelediğin klasörü başka bir diske aktarma ve aynı yöntemle kaldır şifrelemeyi.

Format atarsan garanti kaybedersin verileri. O şifreleme çok sağlamdır, brute-Force yöntemi bile kıramaz o derece yani.

Düzenleme: Yahu daha onayı vermemişsin be arkadaşım, iptale basmayı düşünmek çok mu zor anlamadım ki?

Hocam dosyayı daha şifrelememişsiniz. Bu aşama şifrenizi belirleyip doğrulama aşaması.
İptale basarsam ne olur hocam?
Windows şifrelemesi o, şifrelediğin klasörü başka bir diske aktarma ve aynı yöntemle kaldır şifrelemeyi.

Format atarsan garanti kaybedersin verileri. O şifreleme çok sağlamdır, Brute-Force yöntemi bile kıramaz o derece yani.
Nasıl iptal edeceğim hocam?
Anladığım kadarıyla şu an şifre belirliyorsunuz kolay bir şey belirleyin sonra şifre ile giriş yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Yav arkadaşlar gülmeyin bilgilerim gidecek orda 6 aylık emeğim söz konusu :D

En aşağıdaki özelliklere bastım. Oradan gelişmişe girdim. Oradan veriyi korumak için şifreleye bastım.

Bir şifre belirleyin ve ilerleyin. Daha sonra o dosyadan şifreyi kaldırmaya çalışın. Kaldırmak istendiği zaman o şifreyi girersiniz ya da direkt olarak İptal tuşuna basıp şifrelemeyi iptal edebilirsiniz.

Bir şifre belirleyin ve ilerleyin. Daha sonra o dosyadan şifreyi kaldırmaya çalışın. Kaldırmak istendiği zaman o şifreyi girersiniz ya da direkt olarak İptal tuşuna basıp şifrelemeyi iptal edebilirsiniz.
Hocam iptale basacağım giderse siz sorumlusunuz (!)
Hocam iptale bastım, hala masaüstüne gelmedi ama klasörüm.

Nasıl iptal edeceğim hocam?

Yav arkadaşlar gülmeyin bilgilerim gidecek orda 6 aylık emeğim söz konusu :D
1 Dakika beklerseniz aynı şifrelemeyi yapacağım eğer bir olay olmamışsa henüz iptal diyerek çıkabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı