Dota 2 mi? LoL mü?

Dota oynayan biri de yorum yapmalı, 2012 senesinden beri LoL oynuyorum o yüzden LoL diyeceğim.
 
Eğer sıkılmadan oynayıp öğrenirsen Dota 2 çok daha "adil" bir oyun diyebilirim. Her karakterin oyuna girdiğin gibi açık olması ve her karaktere neredeyse her eşyayı alıp bir şekilde çalıştırabilidiğin için birini oynamak zorunda kalsam Dota derdim.

Ancak durum şu ki, 200 saat civarı LoL, 500 saat falanda Dota oynadım. Günün sonunda geri dönüp baktığımda ikisinin de oynanacak oyunlar olduğunu düşünmüyorum, tamamen yaşam enerjini sömüren ve gün sonunda hiçbir şey kazanmadığın oyunlar. Bir noktadan sonra kendini kaptırıp rekabetçi oynamaya başladığında eğlenceli olmaktan da çıkıyorlar.
 
Dota gerçekten çok zor ve bizim ülkemizin insanına göre bir oyun değil. Bunun açıklamasını yapmayacağım ancak bana güvenin. LoL sizin için daha iyi olur. Community de denilen LoL'de ki Türk oyuncu topluluğu çoğu zaman aşırı kötü oluyor ancak insanları susturarak bunun önüne geçilir. Kesinlikle LoL başlayın. İlk Dota'yı denerseniz bırakın LoL'ü denemeyi direkt MOBA'dan soğursunuz.

Ayrıca LoL'e 2016'da başlamış ve bırakıp 1 yıl sonra yeniden şans vereyim dedikten sonra bu güne kadar bağımlısı olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim: Başlarda kesinlikle çok zorlanacaksınız. Ben W A S D ile hareket edemediğim ve ekranı kaydırmayı bilmediğim için silmiştim mesela. Israrla aylarca oynamaya devam edersen sende çok seversin LoL'ü.
 
Son düzenleme:
DotA gerçekten çok zor ve bizim ülkemizin insanına göre bir oyun değil. Bunun açıklamasını yapmayacağım ancak bana güvenin. LoL sizin için daha iyi olur.community de denilen LoL'de ki Türk oyuncu topluluğu çoğu zaman aşırı kötü oluyor ancak insanları susturarak bunun önüne geçilir. Kesinlikle LoL başlayın. İlk DotA'yı denerseniz bırakın LoL'ü denemeyi direkt MOBA'dan soğursunuz.

Ayrıca LoL'e 2016'da başlamış ve bırakıp 1 yıl sonra yeniden şans vereyim dedikten sonra bu güne kadar bağımlısı olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim: Başlarda kesinlikle çok zorlanacaksınız. Ben W a s D ile hareket edemediğim ve ekranı kaydırmayı bilmediğim için silmiştim mesela. Israrla aylarca oynamaya devam edersen sende çok seversin LoL'ü.

Selam bende bu oyunlardan birisi oynayacağım piyasada oyun bulamıyorum sence LoL mü DotA 2 mi ben 2018 başlamıştım pcim filan kötüydü bırakmıştım tekrar başlamayı düşünüyorum piyasada oyun bulamıyorum sence LoL mü DotA 2 mi?
 

Geri
Yukarı