Dota 2'ye başlamalı mıyım?

Her ne olursa olsun LoL Dota'dan daha popüler ve daha da popüler olmaya devam edecek. Dota daha karmaşık bir oyun doğru fakat bu LoL'ün çok kötü bir oyun olması anlamına gelmiyor.
 
Dota 2 oynayanların büyük çoğunluğu zaten önüne gelen herkesin oynayamaması sebebiyle tercih ediyor bu oyunu. Biraz emek - vakit gerekiyor.

Elbette bu LOL oynayanlara karşı olumsuz bir eleştiri değil. Arkadaş çevrem zamanında LOL oynuyor olsaydı ben de şu an LOL oynuyor olurdum. Neyse ki arkadaş çevrem Dota 2 oynuyormuş zamanında, beni de Dota'ya alıştırdılar. Ancak gerçekten Dota'nın farklı bir büyüsü var, oyun geliştiricisinin emeği gerçekten çok büyük.

Keşke iş güç kaygısı olmayan bir dünyada yaşasaydık ve bütün vaktimizi Dota 2 oynayarak geçirebilseydik :) Gerçekten sabahtan akşama kadar oynadığımda bile gram canım sıkılmazdı zamanında. Şu an ise oyun oynayacak vakit bulamıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı