mohammed1453
Hectopat
Vaktiniz yoksa başlamayın alışması uzun sürecek fakat League of Legends oynamaktan 20 kat iyidir.
O 1 saatlik gerçek muharebenin ve beyinlerin çarpışmasının verdiği stresle kazandığın maçın rahatlaması ve verdiği keyifi anlatılmaz yaşanır.
Hocam kararsız kaldım ben severim böyle rekabetçi oyunları CS:GO'da 7.000 saatim var. FIFA'da da 15'ten beri tüm serileri oynarım online. Hani bi üçüncü fena olmaz. Alışmam çok mu uzun sürer ?Vaktiniz yoksa başlamayın alışması uzun sürecek fakat League of Legends oynamaktan 20 kat iyidir.
Hocam kararsız kaldım ben severim böyle rekabetçi oyunları CS:GO'da 7.000 saatim var. FIFA'da da 15'ten beri tüm serileri oynarım Online. Hani bir üçüncü fena olmaz. Alışmam çok mu uzun sürer?
Ha o zaman direkt indiriyosun Dota'nı alıyorsun Venomancer'ını gidiyosun safe lane'ine e pasifini açıp carrynin kasması için karşıya düz vuruş atıyorsun.Hocam kararsız kaldım ben severim böyle rekabetçi oyunları CS:GO'da 7.000 saatim var. FIFA'da da 15'ten beri tüm serileri oynarım online. Hani bi üçüncü fena olmaz. Alışmam çok mu uzun sürer ?
Sevmediğin bir oyun olabilir ama Lol bence güzel bir oyun değil ama ben dotadan daha çok keyif aldım deseydin keşke. Çok sinirli anlatmışsın gibi.Lole falan başlama, dotanın verdiği keyifi hiçbir şeyden alamadım. Oyun komplike ve gerçekten zeka isteyen bir oyun. 2 yıldır oynuyorum, lol de oynadım ve ne kadar boş ve ahmakça hissettirdiğini anlatamam.
Lol'ü sinirle anmamak biraz zor gibi, Lol oynayanlar bu konuda benden daha sinirli anlatırlar Lol'ü eminim kiSevmediğin bir oyun olabilir ama Lol bence güzel bir oyun değil ama ben dotadan daha çok keyif aldım deseydin keşke. Çok sinirli anlatmışsın gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.