DP kabloda sorun varsa görüntüde kasma yapar mı?

Meggy

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, markasını bilmediğim belki de markasız bir DP kablom mevcut. 3080 ekran kartı aldım. CS2'de hareket ettirdikçe FPS yüksek olmasına rağmen kasıyor. Forza Horizon 4'te bu sorunu yaşamadım. DP kablosunun diş kısmıda monitör kaynaklı bükülme olmuş görüntü gitme sorunu çizgi sorunu yok ama kasmanın sebebi bu olabilir mi? Ona göre Paugge 1.2 ya da 1.4 sertifikalı DP kablo alacağım. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forza Horizon 4'te denedim. Değerlerim düzgün. CS'de yaşıyorum sadece. Bu da almış olduğum sonuçlar. https://www.technopat.net/sosyal/konu/rtx-3080-ryzen-5-5600-benchmark-sonuclari-normal-mi.3616522/
Forza da böyle değerler alabilirsiniz bu normal. Ancak %1 FPS gibi değerleriniz online oyunlar özelinde işlemcinizin darboğaz sorunu olduğunu açığa çıkarıyor. AAA oyunlar için sorun yok ancak online oyunlarda sıkıntı yaşarsınız bu ikilide. Kablodan kesinlikle drop olmaz, isterseniz satın alıp deneyin.

Forza da böyle değerler alabilirsiniz bu normal. Ancak %1 FPS gibi değerleriniz Online oyunlar özelinde işlemcinizin darboğaz sorunu olduğunu açığa çıkarıyor. AAA oyunlar için sorun yok ancak Online oyunlarda sıkıntı yaşarsınız bu ikilide.

5 5600 almak ile hata mı yapmışım. Bu grafiğe bakarak söylemek gerekirse ekran kartında problem var mı? 2. el aldım da.

%1 ve %0.1 değerlerinde mi? FPS yüksekken kasma yaşıyorum sağa sola dönerken. İ5 11400f ile de denedim aynı.
11400F zaten 5600'den kötü bir işlemci. Bu anlık donmalar özellikle sağa sola dönerken yani bunlar direkt %1 ile bağlantılıdır ve bunları bu kartta yaşamamak için 5700X3D tarzı bir işlemci alman gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı