Çözüldü DPC_WATCHDOG_VIOLATION Mavi Ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

talhaosmanoglu

Hectopat
Yer
Bursa, Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Önceden Riot Vanguard kaynaklı mavi ekran almıştım. O minidump dosyasına bakıp biri BIOS güncel değil demişti. Dün Friday 13.th Game yükledim. Programla beraber EasyAntiCheat yükledi. Hata dosyasını aşağı bırakıyorum.

@talhaosmanoglu

Yeni bir mavi ekran almamışsın? BIOS güncelleme sonrası 1 tane daha almışsın o kadar.

Bir daha alırsan onu at bundan pek bir şey çıkaramadım.
Hocam yeni konu açmıştım. Gereksiz konudan 1 saat ceza yedim. :(

Önceki aldıklarımda BIOS güncellemem gerektiğini söylediler. BIOS güncelledim fakat hala mavi ekran alıyorum.

Mavi ekranın çözümü nedir?
Yeni mavi ekran aldım. Bu mesajımda yer alan DMP dosyası onun. Müzik dinlerken oldu. Bakabilir misin?
@talhaosmanoglu

Yeni bir mavi ekran almamışsın? BIOS güncelleme sonrası 1 tane daha almışsın o kadar.

Bir daha alırsan onu at bundan pek bir şey çıkaramadım.

Hocam ekran kartı sürücüsünü kaldırdıktan sonra yeni sürücüyü Gigabyte'n sitesinden mi indireceğim yoksa NVIDIA'nın sitesinden mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı