Valorant'ta bin saatten fazla oynama sürem vardır. Oyunu ilk sezonundan beridir oynuyorum ama ara verdiğim durumlarda oldu haliyle. Bu bin saatlik Valorant süresinin 600 saatini 1600 DPI 0.3 sensivity oynadım, yani kas hafızam aşırı derecede buna aşina lâkin DPI yahut sens azaltarak biraz daha smooth bir aim istiyorum. Düşük sens ve düşük DPI smooth aim demek değil bunun farkındayım ama 800 DPI 0,3 veya 0,35 sensivitylerin daha iyi olacağı kanaatindeyim. Dediğim gibi uzun zamandır 1600 DPI ve 0,3 sens'le devam ediyorum ama sadece DPI konusunda çok gitgelli bir ruh hali içerisindeyim. Bu arada yardımcı olmanızı kolaylaştırmak adına Crosshair'ya da sensivity ayarlarını sık değiştiren birisi değilim. Her FPS oyununda bir ayar yakaladıktan sonra başka bir ayara gitmem, onun riskini almak istemem yani. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Sizce 800 DPI'a inip Low sens mi oynamalı yahut şu anki ayarımla devam mı etmeliyim? Ha unutmadan, PC masam çok büyük değil ama idare eder, belki bir faydası dokunur diye eklemek istedim.
Son düzenleyen: Moderatör: