DRAX APU34 sistem oyun performansı

16 GB RAM yapacağım demiş, sistemde seçili olan RAM'i 8 GB'den 16 GB yapınca 3321 TL oluyor. Arada fazla fiyat farkı yok, sonradan RX 5500 XT bile takabilir.

Buradaki sistemi alırsa daha performanslı olur sonra da ekran kartını değiştirebilir. APU işlemcilerin fiyatı bu kadar artmasa net alınırdı.

Buradaki sistemi alırsa daha performanslı olur sonra da ekran kartını değiştirebilir. APU işlemcilerin fiyatı bu kadar artmasa net alınırdı.
Haklısın ama senin sisteminde 8 GB RAM ve 240 GB SSD var, benim sistemimde ise 2x8 GB RAM ve 480 GB SSD var. Bu arada birazdan fark ettim benim topladığım sistemde 400W var.

Haklısın ama senin sisteminde 8 GB RAM ve 240 GB SSD var, benim sistemimde ise 2x8 GB RAM ve 480 GB SSD var. Bu arada birazdan fark ettim benim topladığım sistemde 400W var.
Ben seninki alınmaz demiyorum zaten. Şu an 10100F'in fiyatı çok uygun olduğu için tavsiye ediyorum. 1 ay önce olsa senin dediğin sistemi önerirdim. 2 x 8 RAM ve 480 GB SSD gayet iyi faktörler ama önce diğer donanımlara yatırım yapılmalı diye düşünüyorum. Yükseltme yapana kadar performans da önemli bence. :)

Ben seninki alınmaz demiyorum zaten. Şu an 10100F'in fiyatı çok uygun olduğu için tavsiye ediyorum. 1 ay önce olsa senin dediğin sistemi önerirdim. 2x8 RAM ve 480 GB SSD gayet iyi faktörler ama önce diğer donanımlara yatırım yapılmalı diye düşünüyorum. Yükseltme yapana kadar performans da önemli bence. :)
O anlamda dememiştim, sadece 2 sisteminde de eksilerini saymıştım. Benim topladığım sistemde 400W yerine 500W olsaydı önü açık bir sistem olurdu ancak bütçeyi aşmamak için 500W PSU koymadım, 400W PSU RX 5500 XT besleyemez diye düşünüyorum. Şahsen performanstan kaybedip 480 GB SSD ve 2x8 GB RAM'li sistemi alırdım ama konu sahibinin bileceği iş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı