Drift L alınır mı?

tkn87

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar motorlardan anlıyorum fakat kafamı kurcalayan bir iki soru var. Drift L'de kronik falan var sıfır aldığımız zaman kronik olursa servis karşılıyor mu? Yani 7-8 bin km sonra sorun çıkarmasın. Drift L kullanan arkadaşlar varsa öneri alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
TVS Raider al derim Drift L tam anlamıyla çöp o rayı yapsan ora bozuluyor kronik çöp TVS Raider al o daha iyi ve hızlı ya da drift mh al.

TVS Raider al derim Drift L tam anlamıyla çöp o rayı yapsan ora bozuluyor kronik çöp TVS Raider al o daha iyi ve hızlı ya da drift mh al.
Hocam görünüşü fazla sevmiyorum tvs nin ama özellik olsun kalite olsun mükemmel ama bı yandanda drift l yakışıklı piyasası hızlı ama kalitesiz çünkü uzun yol vs yapabilirim drift yolda bırakır gibi

Hocam görünüşü fazla sevmiyorum TVS'nin ama özellik olsun kalite olsun mükemmel ama bir yandanda Drift L yakışıklı piyasası hızlı ama kalitesiz çünkü uzun yol vs yapabilirim drift yolda bırakır gibi.

Uzun yol istiyorsan 250CC almak daha mantıklı 125CC ile de yapılır ama aktif trafikte veya otobanda seni çok sıkıştırır kaç defa yaşadım en sağdan giderim diyorsun en sağda tırcılar duruyor sollarım diyorsun adamların hızı seninkiyle aynı olduğu için sollaman zorlaşıyor arabalar geliyor falan filan sıkıntı ve zevkli değil.

Ehliyeti yeni alıcamda hocam çok kararsızım diyorumki drift yakışıklı motor ama kalitesiz raider fazla yakışıklı değil ama kaliteli ve bir sürü özelliği var siz olsaydınız ne yapardınız biraz dış görünüşe önem veren birisiyim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı