Sıfır 24 model almayı düşünüyorum ama Çin olduğu için insan endişe ediyor. Fazla sorun çıkarır mı? Ne gibi alternatifleri var TVS Raider 125'te olabilir.
Sıfır 24 model almayı düşünüyorum ama Çin olduğu için insan endişe ediyor. Fazla sorun çıkarır mı? Ne gibi alternatifleri var TVS Raider 125'te olabilir.
Sırf piyasası çok hareketli olduğu için bile alırım. Uzun süre 125CC sürmeyeecksin zaten. Pat diye satabileceğin bir model.
Raider 125 daha iyi bir seçenek ama Drift L de alınır nakite özel bazı yerlerde 65 bin TL. Bazı kronik sorunları var biraz şans işi sorunlu olması. Bir arkadaşımda var 5000Km'de her yeri arıza çıkartıyor.
Hocam sabahtan beri bunu düşünüyordum, sonunda konu açan birisi oldu. Ben de 18 yaşındayım ve üniversiteye gidip gelmek için -ki şu an YKS'ye hazırlanıyorum, umarım bu sene gideceğim- toplu taşımada sıkıntı çekmek istemediğim için, olur da gençiz, ilk defa sevgilimiz falan olur belki kıza rezil olmayalım diye almayı düşünüyorum. Ben de Drift L 125 düşünüyorum, tam F/P motor, başlangıç için gayet iyi denmekte. Çok aman aman kronik bir sorunu yok, ben de 23 model almayı düşünüyorum. Nasip olursa yazın 3 ay gibi bir süre asgari ücretle çalışıp almak istiyorum. TVS Raider'ı da düşünmüyor değilim, onu da belirteyim. TVS Raider 125 Hindistan çıkışlı, Drift L 125 Çin çıkışlı. Gerçi Drift L 125 vloglarına ve kullananlara baktım, hayli hayli iş görüyor denmekte. Bir eleman Drift L 125 ile 550 km Tekirdağ-Eskişehir arası yol yapmış, uzun yolda da iyi ama pek güvenmemek lazım, şehir içi motor ya işte, almayı düşünüyorum.
Raider 125 üzmez, Drift L 125 şans işi belki üzebilir ve seni motora binmekten soğutabilir, haberin olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.